Szűrés kategórián belül

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Karácsonyi ajándék ötletek

A legjobb karácsonyi ajándék ötletek

Látni az örömöt a gyermek arcán a karácsonyi ajándékok kicsomagolása után - felbecsülhetetlen. Ez a pillanat mindenképpen megéri a fáradtságot. De mi igyekszünk megkönnyíteni számodra a választást válogatásainkkal.

A leghasznosabb, legaranyosabb és legújabb játékokat keresed gyermekeid számára? Összegyűjtöttük a legjobb ünnepi ajándékokat kisgyermekek, óvodások és nagyobb gyerekek számára. Itt megtalálod a legjobb karácsonyi játék, ajándék ötleteket gyerekeknek! Nézd meg az Djeco izgalmas kínálatát és válogass a szebbnél szebb ajándékok között.

Tovább

Karácsonyi ajándék ötletek

A Djeco játékfejlesztő csapatában neves grafikusok, illusztrátorok és művészek dolgoznak azon, hogy a kezeik közül kikerült játékok örömet szerezzenek a gyermekeknek és felnőtteknek. A Djeco játékok csomagolása, a játékok anyaga, tapintása és maga a játék élmény is sugározza ezt az egyedi, stílusos művészi szakértelmet amellyel a játékok készülnek. A gondosan megtervezett csodálatos Djeco játékok fejlesztik a gyermekeket és motiválják őket a játékra. A Djeco játék nem egyszerűen játék, hanem ÉLMÉNY. Próbáld ki Te is! Djeco karácsonyi ajándék ötletek!

A Djeco egy olyan márka, amely egyre nagyobb népszerűségének örvend, hiszen teljesen egyedi stílusával maga mögé utasít sok más játék márkát. Édes figurák, csodálatos szoba dekorációk, szépen rajzolt, többféle képpen is játszható társasjátékok. A gyerekek és a szülők ebbe az egyediségbe szeretnek bele, hiszen nem találkoznak vele minden boltban. Karácsonyi ajándék ötletek válogatásainkban korosztályonként gyűjöttük össze neked a legszuperebb játékokat, amik biztosan örömet okoznak annak, aki kapja.

Karácsonyi ajándék ötletek kisbabáknak

A család pici szeme fényét biztosan midnenki szeretné megörvenedzetni valami időtálló, páratlan ajándékkal. A Djeco játékai tartósak, környezetbarátok és minden szempontból megfelelnek a babák igényeinek.

Karácsonyi ajándék ötletek 1 éveseknek

Az egyéves apróságoknak már kezd kinyílni a világ. Rohamosan fejlődnek minden területen és néhány jól megválasztott játékkal tudjuk támogatni ezt a folyamatot. 

Karácsonyi ajándék ötletek 2-3 éveseknek

Egy 2-3 éves gyerek már igazán élvezi a karácsonyt és nagyon várja, milyen ajándékot hoz neki a Jézuska. Igyekezzünk hát olyan játékot választani számára, ami megfelel fejlettségi szintjének, érdeklődési körének.

Karácsonyi ajándék ötletek óvodásoknak

Az óvodás korú gyerekek ámulattal tekintenek az ünnepi forgatagra és őszintén tudnak örülni bármilyen ajándéknak. A mi felelősségünk, hogy olyan játékot válasszunk számára, ami megfelel életkorának, érdeklődésének.

Karácsonyi ajándék ötletek iskolásoknak

A karácsonyt minden iskolás szereti. Ha másért nem, hát a téli szünetért. Na meg persze a jobbnál jobb ajándékokért. Íme, néhány játék, karácsonyi ajándék ötlet iskolásoknak:

Reméljük, karácsonyi ajándék ötletek válogatásunk ihletet ad és segít kiválasztani a legjobb ajándékokat!

Tovább