Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Fejlesztési területek
Ajánlott kor
1 éves kortól - 10 éves kortól
Játékidő
Játékosok száma
Ár
929 Ft - 25 890 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Finommotorika fejlesztése

Kézügyesség, finommotorika fejlesztése

Finommotorika fejlesztése játékosan!Biztosan sokszor hallottad már a finommotorika kifejezést. De tudod, mit is jelent pontosan? A finommotorika apróbb testrészeink (kezeink, szánk és szemeink) finom, koordinált mozgását jelenti. Nagyon fontos, hogy már egészen kis korban hangsúlyt fektessünk ezeknek a területeknek a trenírozására. A szakértők azt javasolják, hogy direkt módszerek helyett próbálkozzunk inkább játékosan segíteni a gyerekeknek. Ehhez nagyszerűek a különböző, a finommotorika fejlesztésére szolgáló játékok, melyek közül webáruházunkban is találhatsz jónéhányat.

Tovább
 

Mi is az a finommotorika?

Bizonyára te is sokszor találkoztál már a finommotorika, finommotoros mozgás kifejezéssel. Azt is hallhattad már, milyen fontos ennek a fejlesztése. De mit is jelent ez? A finommotorika apróbb testrészeink (kezeink, szánk és szemeink) finom, összehangolt mozgását jelenti. Fejlesztése fontosságáról elsősorban az írástanulás kapcsán szoktak beszélni, az íráskészség elsajátításához elengedhetetlen a kézügyesség és a szem-kéz koordináció.

Finommotorika fejlesztése

Nem mindenki születik egyformán szuper kézügyességgel, de szerencsére a finommotorika fejleszthető. Különböző korosztályokban különböző módszerek a leghatásosabbak. Egy dolog azonban biztos: gyerekeknél a legoptimálisabb hatást játékokkal érhetjük el. Mint a legtöbb fejlesztő játéknál, itt is nagyon fontos, hogy a gyermek korának megfelelően válasszuk ki a játékot.

Finommotorika fejlesztése kisebbeknek

Játékos finommotorika fejlesztés.Az egészen kicsiknél is számtalan módszert ismerünka finommotorika fejlesztésére. Ilyen például a gyurmázás, a különböző fűzős, csavarozós vagy pötyi játékok. Íme néhány darab kínálatunkból:

Finommotorika fejlesztése nagyobbaknak

Ha gyermekünk közel áll az iskolás korhoz, esetleg már el is kezdte az iskolát, de gondjai akadnak az írás elsajátításával, a szépírással, nem kell kétségbeesni. A finommotorika fejlesztése iskoláskorban is lehetséges. Nagyobbak számár rendkívül hasznosak lehetnek a különböző mozaikkép készítők, ékszerkészítők, varró és hímző készletek. Webáruházunkban ezekből is bőséges kínálatot találsz:

Néssz szét webáruházunkban és válogass a számtalan játék közül amik nagyszerűek a kézügyesség, finommotorika fejlesztésére!

finommotorika fejlesztése, finommotorika fejlesztése otthon, finommotorika fejlesztése az óvodában, finommotorika fejlesztése játékokkal, finommotorika fejlesztése ceruza nélkül

 

 

Tovább