Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Fejlesztési területek
Ajánlott kor
3 éves kortól - 7 éves kortól
Játékidő
Játékosok száma
Ár
1 240 Ft - 21 690 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Játékok 7 éves kortól

Játékok 7 éveseknek

Szuper kreatív szett 7 éves kortól!Minden gyerek örül az ajándékoknak és szívesen játszik a legkülönfélébb dolgokkal. Ugyanakkor fontos, hogy olyan játékokat válasszunk számára, amik megfelelnek életkorának és hozzájárulnak fejlődéséhez. Itt találhatók összegyűjtve a legszuperebb játékok 1 éves kortól, melyek biztos befutók lesznek.
Egy hétéves gyerek életében nagy változások vannak. Ekkoriban kezdi az iskolát és a boldog óvodás évek után belecsöppen egy kötelességekkel teli világba. Fontos ugyanakkor, hogy ne feledkezzünk meg róla, egy hétéves is még csak gyermek, akinek szüksége van a játékra. Vannak nagyon szuper játékok 7 éves kortól, amik hasznosaik is számára. Gondolkodtató társasok és logikai játékok, kreatív szettek közül válogathatsz webáruházunkban.

Tovább
 

Mivel játszik szívesen egy hétéves?

Ebben a korban a gyerekek sok változáson mennek keresztül intellektuális, fizikai és szociális téren is. Bekerülnek az iskolába, ahol új helyzettel találják szemben magukat. Nem csak az önfeledt játéké a főszerep, ennél sokkal komolyabb feladatai lesznek. Ugyanakkor fontos, hogy az iskolai tevékenység mellett továbbra is fordítson időt a kikapcsolódásra. Sokan szeretnek ebben a korban rajzolni, ábrázolásaik egyre élethűbbek és kidolgozottabbak. Szeretik a nagyobb csoportos játékokat, a társasokat és kártyajátékokat. A játékok 7 éveseknek hozzájárulnak ismereteik bővítéséhez, fejlődésükhöz. Ha szeretnél bővebben olvasni róla, milyen játékok valók ennek a korosztálynak, kattints ide.

Játékok 7 éves kortól

Szuper társasjáték 7 éves kortól!A hétéves gyerekek nagyon szeretnek alkotni, éppen ezért remek választás számukra valamilyen kreatív szett, képkészítő. Képesek bonyolultabb szabályrendszerek megértésére és alkalmazására, ennélfogva szintén remek választás valamilyen társas és logikai játék 7 éves kortól. Íme néhány darab webáruházunk kínálatából, ami biztos befutó lesz:

Ezek mellett remek játék 7 éveseknek egy több-, akár százdarabos kirakó, vagy valamilyen ördöglakat. Ezeken túl webáruházunkban meseszép írószereket és iskolai kiegészítőket is találsz.
A Djeco termékei mind magasminőségűek, egyediek és csodásan illusztráltak. Valamennyi játék környezetbarát anyagokból, legnagyobb arányban fából és erős kartonból készül. A játékok 7 éves kortól rendkívül strapabíróak, nem használódnak el könnyen és biztonságosak a gyerekek számára.

 

játék 7 éves kortól, játékok 7 éves kortól, logikai játékok 7 éves kortól, fejlesztő játékok 7 éves kortól, játékok 7 éves kortól fiúknak, játékok 7 éveseknek, fiús játékok 7 éveseknek, készségfejlesztő játékok 7 éveseknek, interaktív játékok 7 éveseknek, fejlesztő játékok 7 éveseknek, játék 7 éveseknek

Tovább