Szűrés az összes termékekből

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kreatív játékok

A legszuperebb kreatív játékok, kreatívszettek a Djeco-tól

A Djeco kreatívszettjei a legkülönbözőbb alkotástechnikákkal ismertetik meg a gyerekeket. A legyegyedibb homokképkészítők, karctechnika szettek és mozaikkészítők várnak a kreatív játékok között! Ha szeretsz alkotni, személyreszabott ajándékokkal meglepni szeretteidet vagy csak csiszolnád kézügyességedet, a legjobb helyen jársz. A kreativitás az egyik leghasznosabb készség, így mindenképpen jól döntünk, ha olyan játékot választunk, ami nem szab határt képzeletünknek, s fejleszti ezt a képességünket. A Djeco márka kreatív játékai páratlan, csodaszép illusztrációikkal mindenki kedvencei lesznek!

Tovább

Kreatív játékok - Djeco játék

A legjobb kreatív játékok egy helyen

A kreatívitás fejlesztésére egyedi játékainkkal szeretnénk segíteni, legyen az beltéri, szabadtéri, utazó, egyéni vagy családi játék. Éljünk a játékok adta lehetőségekkel, fejlődjünk mókázás közben kreatív játékokkal! 

Képkészítő kreatív játékok

A Djeco képkészítői a legkülönfélébb alkotástechnikákkal ismertetnek meg. Mozaikkészítők, karctechnika készletek, csillámporos képalkotás, montázsolás és minden, amit el tudsz képzelni. 

Öltöztetős játékok

A Djeco öltöztetős kreatív játékainál csak a képzeleted szabhat határt az alkotásnak. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínálunk szuper élményt nyújtó játékokat.

Gyurma

Nem sok kreatívabb játék van a gyurmánál. Hatalmas képzelőerő szükséges hozzá, hogy le tudjuk magunkat kötni vele, de szerencsére a legtöbb gyerek rendelkezik ezzel a készséggel. Szeretik nyomkodni, formázni a különleges anyagot, melynek nagyon sok változata megtalálható nálunk:

Nézz szét webáruházunkban és válogass a legszuperebb kreatív játékok közül! Itt biztosan találsz kedvedre valót!

kreatív játék, kreatív játékok, kreatív játék lányoknak, kreatív játékok lányoknak, kreatív játékok gyerekeknek otthon, kreatív játékok lányoknak 10 éves kortól

Tovább