Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
2 éves kortól - 8 éves kortól
Ár
2 390 Ft - 10 460 Ft

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Öltöztetős játékok

Öltöztetős játékok a játékos fejlődésért!

A jövő divattervezőinek

A Djeco világában minden gyerek kiélheti a kreativitását. Tanuljunk meg együtt öltözködni öltöztetős játékokkal. Melyik évszakban mit kell felvenni? Melyik napszakban mit viselünk? Mit hordanak a fiúk és mit a lányok? Tanuljuk meg együtt.
Ha ezekből már kinőttél, de érdekel a divat, a divattervezés, akkor is találsz érdeklődésednek megfelelő öltöztetős játékot.
Mágneses öltöztetők, öltöztetős kirakók, rajzolós öltöztetők széles választéka vár!

Tovább

Öltöztetős játékok - Djeco játék

Öltöztetős játékok a Djeco-tól

A különböző öltöztetős játékok nem csak szórakoztatóak, de nagyon hasznosak is. Ezekkel játszva a gyerekek önállósodnak, fejlődik kreativitásuk és kézügyességük is. A Djeco öltöztetős játékai egyediek és jó minőségűek, biztosan megtalálod a számodra megfelelőt!

Öltöztetős játékok kicsiknek

A kicsiknek való öltöztetős játékok nagyon hasznosak, ugynis sok dolgot megtanulhatnak belőle a gyerekek. Melyik ruhadarabot melyik testrészünkre kell felvenni, mit viselnek a fiúk és mit a lányok, milyen munkához milyen öltözék való és hasonló fontos dolgok.

Öltöztetős játékok nagyobbaknak

Az idősebbeknek szóló öltöztetős játékok azoknak valók, akik szeretik a divatot és szeretnek kreatívkodni. Alkoss egyedi kollekciókat öltöztetős játékaink segítségével.

Öltöztetős játékokkal játszva a gyerekek nem csak jól szórakoznak, de fejlődik kreativitásuk és finommotoros készégeik is. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a korosztályának és érdeklődési körének leginkább megfelelő öltöztetős játékot! Válogass kedvedre!

Öltöztetős játék, öltöztetős játékok, öltöztetős játék divatos ruhákkal

Tovább