Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma
0 játékos részére - 1 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc
Fejlesztési területek
Ár
2 759 Ft - 13 990 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Öltöztetős játékok

Öltöztetős játékok a játékos fejlődésért!

A jövő divattervezőinek

A Djeco világában minden gyerek kiélheti a kreativitását. Tanuljunk meg együtt öltözködni öltöztetős játékokkal. Melyik évszakban mit kell felvenni? Melyik napszakban mit viselünk? Mit hordanak a fiúk és mit a lányok? Tanuljuk meg együtt.
Ha ezekből már kinőttél, de érdekel a divat, a divattervezés, akkor is találsz érdeklődésednek megfelelő öltöztetős játékot.
Mágneses öltöztetők, öltöztetős kirakók, rajzolós öltöztetők széles választéka vár!

Tovább

Öltöztetős játékok - Djeco játék

Öltöztetős játékok a Djeco-tól

A különböző öltöztetős játékok nem csak szórakoztatóak, de nagyon hasznosak is. Ezekkel játszva a gyerekek önállósodnak, fejlődik kreativitásuk és kézügyességük is. A Djeco öltöztetős játékai egyediek és jó minőségűek, biztosan megtalálod a számodra megfelelőt!

Öltöztetős játékok kicsiknek

A kicsiknek való öltöztetős játékok nagyon hasznosak, ugynis sok dolgot megtanulhatnak belőle a gyerekek. Melyik ruhadarabot melyik testrészünkre kell felvenni, mit viselnek a fiúk és mit a lányok, milyen munkához milyen öltözék való és hasonló fontos dolgok.

Öltöztetős játékok nagyobbaknak

Az idősebbeknek szóló öltöztetős játékok azoknak valók, akik szeretik a divatot és szeretnek kreatívkodni. Alkoss egyedi kollekciókat öltöztetős játékaink segítségével.

Öltöztetős játékokkal játszva a gyerekek nem csak jól szórakoznak, de fejlődik kreativitásuk és finommotoros készégeik is. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a korosztályának és érdeklődési körének leginkább megfelelő öltöztetős játékot! Válogass kedvedre!

Öltöztetős játék, öltöztetős játékok, öltöztetős játék divatos ruhákkal

Tovább