Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 8 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
3 160 Ft - 66 940 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Építő játékok

Építős játékok, építőjátékok

Szuper építő játékok mindenkinek!Az ember egyik legelemibb hajlama az alkotás, építés iránti vágy. Éppen ezért nem meglepő, hogy a különféle építő játékok már évezredek óta kísérik az emberiséget. A gyerekek kreatívak, bármiből tudnak építőjátékot varázsolni. Ugyanakkor az a biztos, ha erre a célra készített játékokat adunk a kezükbe.

Az építőjátékok között kicsik és nagyok egyaránt találhatnak megfelelőt. Amellett, hogy remek elfoglaltság, mindenki számára nagyon hasznos is. Játék közben fejlődnek fizikai, szociális és mentális készségeink egyaránt. Nézz szét kínálatunkban és találd meg a számodra megfelelőt!

Tovább

Építő játékok

Az építés, alkotás iránti vágy valamennyi embernél ösztönösen jelen van. A különféle építőjátékok különböző éeltkorokbán más-más készségek fejlődéséhez járulnak hozzá. Egy biztos, mindenki számára nagyon hasznosak és remek időtöltést biztosítanak. 

Építő játékok kicsiknek

Hasznos építő játékok!Már az egészen kicsi gyerekeknél megfigyelhető, hogy szeretnek pakolgatni, tenni venni maguk körül, akár már akkor, mikor még járni sem tudnak. Eközben megtapasztalják saját testüket, annak határait, s azt, hogy hatással tudnak lenni környezetükre. A nekik készült építő játékok jól passzolnak apró kezeikbe és nem tartalmaznak kicsi elemeket, melyeket le tudnának nyelni.

Építő játékok nagyobbaknak

Vannak olyan építőjátékok, melyek óvodás, kisikolás vagy akár idősebb korban is érdekesek és hasznosak lehetnek. Ezek általában összetettebb konctrukciók, melyek fejlesztik a finommotors és koncentrációs készségeket.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen korosztálynak milyen építő játékok ideálisak, és, hogy milyen pozitív hatásaik vannak, kattints ide!

építkezős játék
építős játékok gyerekeknek
építős játék gyerekeknek
építő játékok 1 éveseknek
építő játékok 3 éveseknek
építő játékok fiúknak
építős játék

Tovább