Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Fejlesztő játékok

A legeredetibb fejlesztő játékok

Gyermekeink életében nagyon fontos a fejlődés, s a legegyszerűbb és legszórakoztatóbb mindenki számára, ha ezt játékos módon tudjuk kivitelezni. Akkor lesz igazán virágzó a befektetett energiánk, ha valódi fejlesztő játékaink vannak, és ezek használatáról és hasznáról pontos ismeretekkel, információkkal rendelkezünk. Nálunk mindezt megtalálhatod, segítségünkre van az egyedi, minőségi, fantáziadús Djeco márka! Valamennyi korosztály számára ajánlunk fejlesztő játékokat. Ha azt is tudod, kifejezetten milyen terület fejlesztésére fókuszálnál - szem-kéz-koordináci, finommotorika, figyelem, emlékezet stb - alkategóriáink közül kiválaszthatod a neked tetszőt. Djeco fejlesztő játék: egy megbízható megoldás!

Tovább
Anyanyelvi, Idegennyelvi beszédfejlesztés
Beszéd fejlesztése
Diszlexia
Egyensúly
Emlékezet
Érzékelés észlelés
Érzelmi akarati élet
Figyelem
Finommotorika fejlesztése
Gondolkodási műveletek
Képzelet
Korai fejlesztés
Környezetünk megismerése
Kudarc tűrés
Mozgásfejlesztés
Síkbeli tájékozódás fejlesztése
Sorrendiség, szerialitás
Számkép ismerete
Számolási képesség
Szem-kéz-koordináció
Szerepjáték
Szocializáció fejlesztése
Szocializációs képességek
Szókincs
Téri tájékozódás
Szűrés törlése

Fejlesztő játékok

Fejlődjünk játékosan, tanuljunk és sajátítsunk el újabb ismereteket legyen bármiről is szó. Nehezen megy a térben elhelyezés, irányok, színek, számok, betűk, stb.? Itt biztosan találsz a saját korosztályodhoz-, tudásodhoz megfelelő Djeco fejlesztő játékokat!

Finommotorika fejlesztése

A apróbb testrészek, főképp a kezek finom, koordinált mozgásának fejlesztése nagyon fontos óvodás és kisiskolás korban. Az írás elsajátításához elengedhetetlen, hogy az apróságok megfelelően tudják irányítani a ceruzát. Vannak olyan fejlesztő játékok, amik kifejezetten ennek a területnek a fejlesztését célozzák. Webéruházunkban is találsz jónéhányat:

Figyelem, emlékezet fejlesztő játékok

A tanulás alapja a megfelelően irányított figyelem és a jó memória. Ezek a mindennapi életben is elengedhetetlen készségek. Nagy választékban találhatsz nálunk ezeket a területeket fejlesztő játékokat is. Ime néhány:

Az itt bemutatottakon túl még számos készség fejlesztését célzó fejlesztő játékot találsz webáruházunkban! Válogass kedvedre!

Új élmények, új izgalmak, új megpróbáltatások - Djeco játékokkal! Ha több Djeco játékra vágysz, nézd végig kínálatunkat! Művészek, képzőművészek és illusztrátorok keze munkáját dícsérő igazán egyedi alkotások. Rajtad áll, mit választasz közülük!

fejlesztő játék, fejlesztő játékok, fejlesztő játékok 1 éveseknek, fejlesztő játékok 2 éveseknek, fejlesztő játékok ovisoknak

 

Tovább