Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc
Fejlesztési területek
Ár
1 760 Ft - 25 100 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Anyanyelvi, Idegennyelvi beszédfejlesztés

Anyanyelvi, Idegennyelvi beszédfejlesztés a legkisebbeknek!Anyanyelvi, Idegennyelvi beszédfejlesztés

Ha a legjobbat szeretnéd gyermekednek, válassz az oldalunkon található anyanyelvi, idegennyelvi beszédfejlesztés kategória szuper játékai közül! A tökéletes játék megtalálásához ne felejtsd el figyelembe venni gyermeked életkorát, nemét és fejlettségi szintjét! Ahhoz, hogy látványos fejlődést érjetek el, érdemes egyszerűbb játékokkal kezdeni, majd egyre komplexebbekkel folytatni! A játékos formában történő beszédfejlesztéssel vidámságot és felejthetetlen élményeket csempészhetsz a mindennapokba!

Tovább

Anyanyelvi, idegennyelvi beszédfejlesztés a legkisebbeknek!Játékos anyanyelvi, idegennyelvi beszédfejlesztés!

A babák minden idejét születésüktől fogva a tanulás és a játék tölti ki! Segítsd gyermeked feljlődését úgy, hogy ezt a kettőt összekapcsolod számára, és az anyanyelvi, idegennyelvi beszédfejlesztés kategóriából válogatsz új darabokat az otthoni játékgyűjteményébe! A gyermekek a játékkal töltött idő alatt rengeteg új szót, kifejezést és mozdulatot sajátítanak el, ezek megfelelő alapot biztosítanak a későbbi fejlődésükhöz is! Ha szeretnél többet tudni a gyerkőcök beszédfejlődéséről, ide kattintva bővebben olvashatsz erről a témáról.

Anyanyelvi, idegennyelvi beszédfejlesztés a Djeco-val!

Manapság iskoláskorban és felnőttként a munka világában elengedhetetlen feltétel az idegennyelvek ismerete! Alapozd meg gyermeked jövőjét az anyanyelvi, idegennyelvi beszédfejlesztést elősegítő játékokkal, hogy később gyerekjáték legyen számára a nyelvtanulás! Játék közben észrevétlenül fejlődnek majd készségei, felejthetetlen élményeket szerezhet a játékos formában történő tanulás közben! Ha szeretnéd megtalálni számára a tökéletes darabot, íme néhány az oldalunkon található legnépszerűbb játékok közül:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legszuperebb játékok!

anyanyelvi, idegennyelvi beszédfejlesztés, beszédfejlesztés kisgyermekkorban, idegennyelv-tanulás gyermekkorban

Tovább