Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Viszonteladóknak

Kedves Érdeklődő!

Várjuk jelentlezésed! Kiemelt kedvezménnyel forgalmazhatod a Lule Toys és a Pino Toys termékeinket!

Kiemelt kedvezmény, gyors kiszállítás, nincs minimum rendelés!

Nézd meg termékeinket:

https://www.gekkotoys.hu/Pino-Toys

https://www.gekkotoys.hu/Lule-Toys

Keress bizalommal: rendeles@gekkotoys.hu

Lipócziné Ági, +36309753755

Lule Toys

A Lulë Toys márka termékeit büszkén kínáljuk Magyarországon elsőként. Mint pedagógus, kiemelném, hogy ezek a játékok nem csupán a gyermeki játék élményét gazdagítják, hanem a fejlődésüket is elősegítik. A Lulë Toys játékai lágy színeikkel békét és nyugalmat árasztanak a gyerekszobákba, és finom esztétikai hatást kölcsönöznek a térnek. Tökéletesen illeszkednek minden játéksarokba, és ami a legfontosabb, gyermek kezébe valók!

A Lulë Toys termékei látszólag finomak, mégis erős karaktert képviselnek – ezzel kedvességet és melegséget hoznak a gyerekszobákba, és hamar a játék elengedhetetlen társai lesznek. Funkciójukkal szórakoztatják a gyerekeket, fejlesztik intelligenciájukat, és a legjobbat képviselik – egy természetes környezetet nyújtanak a felnövekedéshez. Elegánsak és letisztultak, kiemelkedő minőségűek és stílusosak.

Amiért mi, pedagógusok, különösen értékeljük ezeket a játékokat, az az, hogy minden darabja ösztönzi a gyerekeket a felfedezésre, a finommotoros készségek fejlesztésére és a kreatív gondolkodásra. A Lulë Toys készítői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy játékaik támogassák a gyermeki képzeletet és elősegítsék a kognitív képességek fejlődését. Ezen játékokkal a gyerekek nem csupán játszanak, hanem tanulnak is – a színek, formák és textúrák révén megismerkedhetnek a világ sokszínűségével, miközben játékos tevékenységük során értékes készségeket sajátíthatnak el. A Lulë Toys tehát nem csak egy játékmárka, hanem egy fejlesztő eszköz, amely hozzájárul a gyerekek harmonikus fejlődéséhez

Pino Toys

Pino Toys fa játékai új fejezetet nyitnak a magyar piacon, hiszen mi vagyunk az elsők, akik lehetőséget adnak a magyar családoknak, hogy megismerjék ezt a különleges márka termékeit. Egy pedagógus szemszögéből nézve, a Pino játékok kifejezetten előnyösek, mivel a gyermeki képzelőerő és kognitív képességek fejlődését szolgálják. Ezek a játékok nemcsak a finommotoros készségeket és a problémamegoldó képességeket fejlesztik, hanem a szociális interakciók alapjait is megerősítik a korai évek során.

A környezetbarát és tartós faanyag használata révén a Pino játékok hozzájárulnak a természettel való kapcsolat kialakításához, miközben maradandó gyermekkori emlékeket hoznak létre. Olyanok, mint a játék maga: egyszerűek, de mégis maradandóak.