Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 5 éves kortól
Játékidő
10 perc - 30 perc
Fejlesztési területek
Ár
1 190 Ft - 25 100 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Játékok 1,5 éves kortól

DJECO Játékok 1,5 éves kortól: A minőségi és kreatív játékok az apróságok számára

A DJECO játékok az egyik legnépszerűbb márkák közé tartoznak, amikor a minőségi és kreatív játékokról van szó. A DJECO játékok pedig már a 1,5 éves korosztálynak is kínálnak rengeteg lehetőséget a fejlődésre és szórakozásra. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb DJECO játékokat, amelyek kiváló választások a kisgyermekek számára.

Tovább

Az első év után a gyermekek aktívabbá válnak, és az érdeklődésük is kiterjed az egyre szélesebb játékpalettára. A DJECO játékok kiválóak a gyermekek kognitív fejlődésének elősegítésére, mivel sok játékuk segít az alapvető készségek fejlesztésében.

Az építőjátékok kiválóak a kreativitás és a kézügyesség fejlesztésére. A DJECO építőkockái olyan kreatív figurákat és épületeket hoznak létre, amelyek segítik a kisgyermekek képzeletét. A 1,5 éves gyerekek számára ajánlottak a nagyobb és könnyebb építőelemekkel rendelkező játékok, mivel ezek segítenek a finom motoros képességeik fejlesztésében.

A színek és a formák felismerése fontos fejlesztési terület a kisgyermekek számára. A DJECO puzzle játékai kiválóan segítenek ebben. A szép, színes puzzle-k nagyon szórakoztatóak, és segítenek az általános ismeretek kialakításában, a színfelismerésben és a kézügyesség fejlesztésében.

A gyermek kreativitásának és képzelőerejének fejlesztése is fontos. A DJECO kreatív játékai számos lehetőséget kínálnak a kisgyermekeknek, hogy megnyilvánulhassanak és kifejezhessék saját kreativitásukat. A festék készletek, színezők, és rajzolókönyvek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját műalkotásokat hozzanak létre.

Tovább