Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
3 éves kortól - 9 éves kortól
Ár
1 590 Ft - 6 090 Ft

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Origami

Origami készletek a Djeco-tól

Origami halacskák mindenkinek.Az origami, magyarul papírhajtogatás művészete valamelyik keleti kultúrából ered és évezredes múltra tekint vissza. Nem csak gyerekek, de felnőttek kedvelt időtöltése is. Amellett, hogy szórakoztató, nagyon hasznos is, hozzájárul a szem-kéz koordináció, a finommotoros készségek fejlődéséhez is.

Origami szetjjeinkkel a csodás végeredmény garantált, ugyanis a készletekben lévő papírokon fel vannak tüntetve a hajtásvonalak. Az elkészült alakzatok pedig kedves kis ajándékok lehetnek bárkinek. Sokféle tematikájú szettünk között fiúk és lányok, kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a nekik valót.

Tovább
 

Az origami története

Az origami, avagy papírhajtogatás egy olyan ősi alkotói technika, melynek feltalálását valamelyik keleti kultúrához köthetjük. Egyes feltételezések Kínából, mások Japánból származtatják, azonban napjainkig egyik elmélet sem biztosított. Amit tudunk, hogy a papírból hatogatott formák különböző szertartások, például esküvők részei voltak. Ha szeretnél kicsit többet megtudni erről az ősi technikáról, kattints ide!

Origami készletek a Djeco-tól

Szuper origami készletek mindenkinek!A Djeco origami készletei kifejezetten erre a célra szánt papírokból készültek. A legtöbb szettben a papírokon lévő hajtásvonalak segítenek a csodás végeredmény elérésében. Íme néhány darab kínálatunkból:

A papírhajtogatás nem csak remek elfoglaltság mindenki számára, de nagyon hasznos is. Főképp a gyerekeknél hozzájárul a szem-kéz koordináció, a koncentrációs és a finommotoros készségek fejlődéséhez.

Sokféle szettünk között fiúk és lányok egyaránt találhatnak nekik tetszőt. Vannak egyszerűbb és bonyolultabb készletek is, így kicsik és nagyok is találnak nekik valót. A végeredmény pedig egy kedves ajándék lehet bárkinek.

origami, origami hajtogatás, origami virág, origami állatok, origami madár, origami papír

Tovább