Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 4 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
6 989 Ft - 13 191 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Mágneses játék

Mágia vagy tudomány

Szuper mágneses öltöztető játék!A játék adta élmények a legmaradandóbak gyermekeink számára, a Djeco Világa biztosítja a látványosságot, egyediséget és persze a minőséget!
A mágnességet sokáig valamilyen mágiának gondolták az emberek, ám, amikor rájöttek, hogyan is működik, elkezdték hasznosítani. Mára már az élet legalapvetőbb dolgaiban is hasznunkra válik.
A mágneses játékok, egy kirakó vagy öltöztető remek választás a kisebbek számára, ugyanis nem rombolódik le művük, ha véletlenül megbillentik az asztalt. Széles választékban találhatsz ilyeneket webáruházunkban.

Tovább

A mágnesesség története

Az emberek már nagyon korán felfedezték a mágnességet, ám sokáig valamilyen mágikus erőnek gondolták. A történelem során aztán különböző elméletekkel próbálták megmagyarázni működését, ám igazi jelentőségét akkor fedezték fel, amikor felismerték a mágnesesség és az elektormosság összefüggéseit. Rendkívül nagy haszna volt sokáig a navigációban, napjainkban is elengedhetetlen energiaforrás. Ha téged is érdekel a vonzás és taszítás misztériuma, ide kattintva bővebben olvashatsz róla.

Mágneses játékok

A legjobb mágneses játékok a Djeco-tól!A mágneses játékok megismertetik a legkisebbeket ezzel a különleges erővel, annak jellemzőivel és alapvető tulajdonságaival. Egy 2-3 éves gyerek számára rendkívül szórakoztató, ha látszólagos érintkezés nélkül bírhat mozgásra valamilyen tárgyat, szuper példái ennek a különféle mágneses horgászós játékok.

Ezeken túl nagyszerű választás lehet egy mágneses öltözető- vagy kirakójáték. Ezek ugyanis nem rombolódnak össze olyan könnyen, ezért a kisebbek is ügyeskedhetnek velük. 
Válogass webáruházunkban a legszuperebb mágneses játékok közül, találd meg a számodra legmegfelelőbbet.

magneses epitojatek

mágneses építő

mágneses építő játékok

mágneses építőjáték

mágneses fa sakk készlet

mágneses játék gyerekeknek

mágneses játék kicsiknek

supermag mágneses játékok

mágneses fejlesztő játékok

Tovább