Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 4 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
3 889 Ft - 12 991 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Mágneses játék

Mágia vagy tudomány

Szuper mágneses öltöztető játék!A játék adta élmények a legmaradandóbak gyermekeink számára, a Djeco Világa biztosítja a látványosságot, egyediséget és persze a minőséget!
A mágnességet sokáig valamilyen mágiának gondolták az emberek, ám, amikor rájöttek, hogyan is működik, elkezdték hasznosítani. Mára már az élet legalapvetőbb dolgaiban is hasznunkra válik.
A mágneses játékok, egy kirakó vagy öltöztető remek választás a kisebbek számára, ugyanis nem rombolódik le művük, ha véletlenül megbillentik az asztalt. Széles választékban találhatsz ilyeneket webáruházunkban.

Tovább

A mágnesesség története

Az emberek már nagyon korán felfedezték a mágnességet, ám sokáig valamilyen mágikus erőnek gondolták. A történelem során aztán különböző elméletekkel próbálták megmagyarázni működését, ám igazi jelentőségét akkor fedezték fel, amikor felismerték a mágnesesség és az elektormosság összefüggéseit. Rendkívül nagy haszna volt sokáig a navigációban, napjainkban is elengedhetetlen energiaforrás. Ha téged is érdekel a vonzás és taszítás misztériuma, ide kattintva bővebben olvashatsz róla.

Mágneses játékok

A legjobb mágneses játékok a Djeco-tól!A mágneses játékok megismertetik a legkisebbeket ezzel a különleges erővel, annak jellemzőivel és alapvető tulajdonságaival. Egy 2-3 éves gyerek számára rendkívül szórakoztató, ha látszólagos érintkezés nélkül bírhat mozgásra valamilyen tárgyat, szuper példái ennek a különféle mágneses horgászós játékok.

Ezeken túl nagyszerű választás lehet egy mágneses öltözető- vagy kirakójáték. Ezek ugyanis nem rombolódnak össze olyan könnyen, ezért a kisebbek is ügyeskedhetnek velük. 
Válogass webáruházunkban a legszuperebb mágneses játékok közül, találd meg a számodra legmegfelelőbbet.

magneses epitojatek

mágneses építő

mágneses építő játékok

mágneses építőjáték

mágneses fa sakk készlet

mágneses játék gyerekeknek

mágneses játék kicsiknek

supermag mágneses játékok

mágneses fejlesztő játékok

Tovább