Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
0 éves kortól - 5 éves kortól
Átlagos értékelés
Ár
1 620 Ft - 32 490 Ft

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

25.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot!

Szerepjáték

Játsszunk papás-mamást!

Szerepjáték a játékos fejlődésért!Ki ne ismerné a papás-mamás játokot? Melyik gyerek ne bújt volna a boltosnéni, a tanító vagy a tűzoltó szerepébe játék közben? A szerepjáték olyan játékforma, mely ösztönösen következik a gyerekek hajlamából, miszerint hasonlítani szeretnének a szüleikre vagy más felnőttekre. Az ő cselekedeteiknek, tevékenységüknek utánzása által a gyerekek új élethelyzeteket ismernek meg és rengeteget fejlődnek. A szerepjáték jótékony hatással van a kommunikációs és problémamegoldó készségre és remek kikapcsolódást is biztosít. Webáruházunkban sok játékot találsz, amik remek kiegészítői, kellékei a különböző szerepjátékoknak.

Tovább
 

Szerepjátékok mindenkinek

A szerepjáték egy utánzáson alapuló játékforma, melynek során a gyerekek különböző, legtöbbször a felnőttek világához kötődő szerepekbe képzelik magukat és újraalkotják az arra jellemző szituációkat, élethelyzeteket. Legfőbb motivációjuk tehát a felnőttekhez való hasonulás és az önállósodás.

Bújj mások bőrébe

A legkedveltebb szerepjátékok közé tartoznak  különböző foglalkozások utánzása, az orvosos, boltos, fodrászos stb. játékok. Szuper szerepjáték kellékek!Ezekhez néhány szuper kellék:

Építs saját játékbirodalmat

A szerepjátéknak van egy másik közkedvelt formája is, amikor a gyerek nem saját magát helyezi valamilyen karatker bőrébe, hanem játékbabáival játszik el különböző szerepeket. Ilyenkor akár egész családját maga köré varázsolhatja és újraélhet korábban megtörtént eseményeket. Ez nagyon hasznos lehet a konfliktusok kezelésében és feldolgozásában is. Efféle szerepjátékhoz is tudunk ajánlani kiváló minőségű, egyedi kiegészítőket:

A szerepjáték jótékony hatásai

Ahogy fentebb már utaltunk rá, a különböző szerepjátékoknak nagyon sok jótékony hatása van a gyerekek fejlődése során. Ha ezekről szeretnél bővebben olvasni, ide kattintva megteheted.

szerepjáték az óvodában, szerepjáték gyerekeknek, szerepjáték ötletek gyerekeknek, szerepjátékok gyerekeknek

 

 

Tovább