Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
4 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc
Fejlesztési területek
Ár
1 240 Ft - 34 790 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Játékok 4 éves kortól

Játékok 4 éveseknek

Szerepjátékok 4 éves kortól!Minden gyerek örül az ajándékoknak és szívesen játszik a legkülönfélébb dolgokkal. Ugyanakkor fontos, hogy olyan játékokat válasszunk számára, amik megfelelnek életkorának és hozzájárulnak fejlődéséhez. Itt találhatók összegyűjtve a legszuperebb játékok 4 éves kortól, melyek biztos befutók lesznek.
A négyéves gyerekek mozgásigénye hatalmas, szeretik a kihívásokat és egyre összetettebb játékokra vágynak. Ebben a korban központba kerül a szókincs, a memória és a logikus gondolkodás fejlesztése. Nálunk megtalálhatod ehhez a legjobb játékokat!

Tovább
 

Mivel játszik egy négyéves?

Egy ilyen korú gyerek már tud egyet s mást a világról. Nagyjából ismeri a színeket, a formákat, tisztában van a napszakokkal, évszakokkal, összetettebb fogalmak megértésére is képes. Szeret rajzolni, színezni és egyre ügyesebb is benne, ezáltal fejlődnek finommotor készségei, ami nagyon fontos lesz a későbbi íráselsajátítás során. Kedvelt játékok 4 éves kortól a különféle szerepjátékok, a gyerekek előszeretettel bújnak mások bőrébe, játszanak papás-mamást vagy doktorbácsisat. Mozgásigényük hatalmas, érdeklődnek a sportok iránt. Sokféle új játékforma jelenik meg a repertoárban, amivel le tudja kötni magát. Ha szeretnél bővebben olvasni róla, mivel játszik szívesen egy 4 éves, kattints ide.

Játékok 4 éves kortól

Szuper fejlesztőjáték 4 éves kortól!A játékok tárháza ebben a korosztályban végtelen. A 4 éves gyerekek nagyon sok dolog iránt érdeklődnek és meg tudnak érteni összetettebb játékokat is. Kedvelt játékaik az egyre nagyobb darabszámú kirakók, a bonyolultabb építőjátékok vagy a társasjátékok, de a különböző kreatív szettekkel is szívesen bíbelődnek. Kínálatunkból a legszuperebb játékok 4 éveseknek:

Az egyik legnépszerűbb játék az óvodás korú gyerekeknél a szerepjáték. Szívesen bújnak mások bőrébe, utánozzák a felnőtteket. Ehhez is szuper kiegészítőket, eszközöket találsz webáruházunkban!

A Djeco termékei mind magasminőségűek, egyediek és csodásan illusztráltak. Valamennyi játék környezetbarát anyagokból, legnagyobb arányban fából és erős kartonból készül. A játékok 4 éves kortól rendkívül strapabíróak, nem használódnak el könnyen és biztonságosak a kicsik számára

játékok 4 éveseknek, készségfejlesztő játékok 4 éveseknek, fejlesztő játékok 4 éveseknek, fiús játékok 4 éveseknek, otthoni játékok 4 éveseknek, interaktív játékok 4 éveseknek

Tovább