Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
2 éves kortól - 8 éves kortól
Játékidő
Játékosok száma
Ár
2 990 Ft - 10 000 Ft

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Figyelem, emlékezet

Figyelem, emlékezet fejlesztése játékosan!Figyelem, emlékezet

Nálunk garantáltan megtalálod a gyermeked életkorának, nemének, fejlettségi szintjének legmegfelelőbb társasjátékot a figyelem, emlékezet kategóriában! Válassz számára fantasztikus játékokat, egyszerűbbeket és komplexebbeket is, amelyekkel látványosan fejlődhetnek készségei! Ezek a játékok kiválóan edzik a memóriát és a megfigyelőképességet, mindezek pedig meghatározzák a gyerkőcök későbbi fejlődését is! Nézz szét kínálatunkban, hogy beszerezhesd a legjobb társasjátékokat!

Tovább

Figyelem, emlékezet fejlesztése szuper játékokkal!

A gyerekek mindennapi életében nélkülözhetetlen tevékenység a játékos tanulás, a képességfejlesztés szórakoztató játékokkal! A figyelem, emlékezet fejlesztése kategóriában olyan játékokat gyűjtöttünk össze, amelyekben igazi kihívás vár a gyerkőcökre! Akadnak itt memóriajátékok, asszociációs játékok és még sok-sok meglepetés, ami csak arra vár, hogy önfeledt játékélményekkel ajándékozza meg a kis játékosokat! Ha szeretnél néhány szuper ötletet, ide kattintva számos érdekességet olvashatsz ebben a témában.

Figyelem, emlékezet fejlesztése a Djeco-val!

Fantasztikus játékaink között mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet gyermekednek! Gondoskodj a megfelelő fejlesztéséről már egészen kicsi korától kezdve, állítsd össze az otthoni játékgyűjteményét az oldalunkon található figyelem, emlékezet kategóriába tartozó kiváló társasjátékokból! Ezek a megunhatatlan játékok az egész család számára szórakoztatóak, a felnőttek is próbára tehetik a memóriájukat! Íme néhány népszerű darab a figyelem, emlékezet fejlesztőjátékaink közül:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legszuperebb játékok!

figyelem emlékezet, figyelem emlékezet társasjátékok, figyelem emlékezet memóriajáték

Tovább