Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
3 éves kortól - 9 éves kortól
Ár
3 590 Ft - 9 990 Ft

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Selyemfestő készlet

Csodálatos selyemfestő készletek!Selyemfestő készletek az egyedi műalkotásokért

Próbáld ki a festésnek ezt a különleges formáját, színezd ki a szépséges mintákkal ellátott selyemsálat. A selyemfestő készletek tartalmazzák a hozzá szükséges festékeket is. A kész alkotást pedig hordhatod így ez lehet az egyik legegyedibb kiegészítőd.Nőnapra, anyák napjára nagyon különleges ajándék lehet.

Tovább

Különleges selyemfestő készletek

Káprázatos selyemfestő készletek!Ma már rengetek alkotási technika van, különlegesnél különlegesebbek. Ilyenek a karctechnika, a homokkép készítés, a varázslatos műanyagból való alkotás és a selyemfestés is. Ennek során nem papírra, hanem valamilyen selyem anyagra kell felvinni a festéket. A végeredmény pedig igazán különeleges, egy egyedi ruhadarab, amivel biztosan nem találkozol a boltok polcain. 

Webáruházunkban is találhatsz ilyen selyemfestő készletet:

Alkotás közben csak néhány egyszerű szabályt kell betartanod és a csodás végeredmény garantált:

1. Lépés: Nagyon fontos, hogy jó alaposan feszítsd ki a selymet és csak is így rögzítsd a gombostűk segítségével a dobozon! 2. Lépés: A festéket finoman vidd fel a selyemre. Nem ajánlott egyszerre nagy mennyiséget tenni az ecsetre. Az előre nyomtatott kontúrok megtartják a festéket, így nem fog átfolyni másik területekre az a szín amivel dolgozol. 3. Lépés: Amikor végeztél a festéssel fontos, hogy egy hajszárítóval közepes vagy magas hőfokon megszárítsd a selymet. A meleg levegő fixálja a festéket! 4.Lépés: Mosni csak kézzel alacsony hőfokon szabad, nehogy sérüljön a selyem vagy a festék.

Válogass kedvedre kínálatunkból, találd meg a számodra legkedvesebb selyemfestő készletet!

 

Tovább