Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
0 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
Ár
1 190 Ft - 29 990 Ft

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ne feledd törzsvásárlói rendszerünket! Minden vásárlásnál pontot kapsz melyet bármikor levásárolhatsz!

Játékok 3 éves kortól

Játékok 3 éveseknek

Fagyis kirakó játék 3 éveseknek!Minden gyerek örül az ajándékoknak és szívesen játszik a legkülönfélébb dolgokkal. Ugyanakkor fontos, hogy olyan játékokat válasszunk számára, amik megfelelnek életkorának és hozzájárulnak fejlődéséhez. Itt találhatók összegyűjtve a legszuperebb játékok 3 éves kortól, melyek biztos befutók lesznek.
A hároméves gyerekek már egészen jól tudnak beszélni, de nagyon fontos szóköncsük bővítése. A formákat és a színeket is többnyire ismeri, de ezek bevésődéséhez nagyon fontos a gyakorlás. Nálunk nagy számban találhatók játékok 3 éveseknek, amíg hozzájárulnak ezen területek fejlődéséhez.

Tovább
 

Mivel játszik szívesen egy 3 éves?

Egy hároméves gyereket nagyon sokminden érdekel, de figyelmét hosszabb távra lekötni nem könnyű. Olyan, fejlettségi szintjének megfelelő játékot kell választanunk számára, ami eléri ingerküszöbét. Ismeri a színeket, formákat, ismerkedik az állatokkal, a jó játékok 3 éves kortól pedig segít ezeknek az ismereteknek a bővítésében, megszilárdításában. Bár még nem túl ügyes benne, de már szívesen rajzol és színez. Ezt hagynunk is kell neki, hogy kiélje kreativitását és fejlődjenek finommotoros készségei. Szereti a memóriajátékokat, de akár már egyszerűbb kártya- és társasjátékok is szóbajöhetnek nála. Ha szeretnél bővebben olvasni róla, mivel játszik szívesen egy hároméves, kattints ide.

Játékok 3 éves kortól

Szuper fa játék 3 éves kortól!Webáruházunkban hatalmas a választék építőjátékokból, kirakókból, párosító- és memóriajátékokból, melyek nagyon szuper játékok 3 éveseknek. Íme néhány:

A Djeco termékei mind magasminőségűek, egyediek és csodásan illusztráltak. Valamennyi játék környezetbarát anyagokból, legnagyobb arányban fából és erős kartonból készül. A játékok 3 éveseknek rendkívül strapabíróak, nem használódnak el könnyen és biztonságosak a kicsik számára.

Játékok 3 éves kortól, amik segítségével a mókázás és a fejlődés együtt jár!

Nézd meg karácsonyi ajándék ötletek 2-3 éveseknek összeállításunkat is!

játékok 3 éveseknek, otthoni játékok 3 éveseknek, készségfejlesztő játékok 3 éveseknek, beszédfejlesztő játékok 3 éveseknek, játékok 2-3 éveseknek, kreatív játékok 3 éveseknek

 

Tovább