Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
2 éves kortól - 3 éves kortól
Játékosok száma
Ár
2 990 Ft - 32 490 Ft

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Játékok 2 éves kortól

Játékok 2 éveseknek

egyszerű kirakó játék 2 éves kortól!Minden gyerek örül az ajándékoknak és szívesen játszik a legkülönfélébb dolgokkal. Ugyanakkor fontos, hogy olyan játékokat válasszunk számára, amik megfelelnek életkorának és hozzájárulnak fejlődéséhez. Itt találhatók összegyűjtve a legszuperebb játékok 2 éves kortól, melyek biztos befutók lesznek.
Egy kétéves gyerek szeret játszani, tud építőzni és a kezdetleges párosítós kirakók is szóba jöhetnek nála. Még mindig sláger játék a formabedobó, formaillesztő, és a különböző színpárosítós játékok is képbe kerülnek. Itt ezeket mind megtalálod!

Tovább
 

Mivel játszik egy 2 éves?

Egy kétéves gyerek már egészen ügyesen tudja koordinálni mozgását, ezért szívesen játszik építő-és csavarozós játékokkal. Ez nagyon hasznos is számára, ugyanis ez az időszak rendkívül fontos a finommotorika fejlődésében. Javában zajlika a beszédfejlődés is, ezért az ezt segítő játékok 2 éveseknek is közkedveltek. Ismerkedik a színekkel, a formákkal, akár már 4 darabos kirakóval is elboldogul. Ha szeretnél bővebben olvasni róla, mivel játszík szívesen egy kétéves gyerek, ide kattintva megteheted.

Játékok 2 éves kortól

Szuper színegyeztetős játék 2 éveseknek!Webáruházunkban széles választékban találhatók játékok 2 éves kortól. A legnagyobb kedvencek a 2-4 darabos kirakók, a szín- és formaegeztetős játékok és a játékhangszerek.

Sokan nem is hinnék, hogy lehetséges ez, de a Djeco-nál találhatók társasjátékok 2,5 éves kortól. A Little... sorozat játékai nagyon egyszerűek és jól érthetőek. Bevezetik a legkisebbeket is a társasok világába, így egy megszokott játékforma lesz ez számukra és az összetettebb szabályrendszerű játékokkal is jól boldogulnak majd.
A Djeco termékei mind magasminőségűek, egyediek és csodásan illusztráltak. Valamennyi játék környezetbarát anyagokból, legnagyobb arányban fából és erős kartonból készül. A játékok 2 éveseknek rendkívül strapabíróak, nem használódnak el könnyen és biztonságosak a kicsik számára.
Nézd meg karácsonyi ajándék ötleteinket 2-3 éveseknek is!

játékok 2 éveseknek
fejlesztő játékok 2 éveseknek
kreatív játékok 2 éveseknek
készségfejlesztő játékok 2 éveseknek
játék 2 éveseknek
2 éves gyerek játék
játék 2 évesnek
2 évesnek játék

Tovább