Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Little mémo - Egy kis memória társasjáték - Djeco

5 (1 vélemény)
Little mémo - Egy kis memória társasjáték - Djeco
Little mémo - Egy kis memória társasjáték - Djeco
Little mémo - Egy kis memória társasjáték - Djeco
Little mémo - Egy kis memória társasjáték - Djeco

Little mémo - Egy kis memória társasjáték - Djeco

5 (1 vélemény)

Bűbájos memóriajáték a legkisebbeknek. Figyeld meg, hogy helyezkednek el a figurák, aztán hunyd be a szemed, vagy fordulj el - lesi tilos! Mire visszafordulsz, valaki elbújt a bokorban. Megtudod mondani, kit rejt a bokor?

Djeco játékok a legkisebbeknek – Egy kis memória

Ajánlott életkor: 2 és fél éves kortól 5 éves korig

Játékosok száma: 2 – 4 játékos részére

Játékidő: 10 perc

A doboz tartalma:

  • 9 kicsi állat (lepke, katica, méh, csiga, sün, béka, teknős, szitakötő, hernyó),
  • 1 doboz, mely alá az állatok elbújnak,
  • 15 virág és gombakép az eredményszámláláshoz.

Előkészületek: Tegyük a kilenc állatot az asztalra (mindenféle rendszer nélkül).

A játék menete: A játékban részt vevő gyerekek próbálják megjegyezni, melyik állat, hol található, aztán csukják be a szemüket. Egy felnőtt takarja le a dobozzal az egyik állatkát. Aztán a játékosok nyissák ki a szemüket és próbálják kitalálni, ki bújt el. Az első játékos, aki kitalálja, ki hiányzik, kiabálja be az állat nevét!

- Ha a jó állatnevét mondja, akkor a felnőtt felemeli a dobozt, és előbújik a keresett állat. Ilyenkor a játékos egy jutalomkorongot kap (pipacsot vagy gombát).

- Ha valaki rosszul tippel, vissza kell adnia egy már megszerzett jutalomkorongját.

Ha valaki már tippelt (rosszul), akkor nem találgathat abban a játékkörben újra. A többieké a lehetőség, hogy kitalálják a megoldást.

Ki nyer? Attól függően, hogy mennyire kitartóak a gyerekek és mennyi ideig akarnak játszani:

  • Nyerhet az a játékos, akinek a legtöbb zsetonja van (miután már nincs több elnyerhető zseton),
  • Vagy nyerhet az a játékos, akinek először lesz 5 megnyert zsetonja.

Játékvariáció idősebb gyerkőcöknek: A letakarás előtt az összes állat helyét megváltoztathatjuk, így nehezebb lesz meghatározni a hiányzó állatot.

Játékvariáció kisebb gyerekeknek: Miután kinyitották a szemüket, az első gyerek nevezze meg a hiányzó állatot. Ha a válasza jó, újabb takarás következik. Ha nem, a tőle jobbra ülő játékos tippelhet, stb…, amíg valaki meg nem adja a jó választ.

Ragadd meg a lehetőséget, hogy gyermeked játékos formában fejlessze a memóriáját és megfigyelő képességét a "Little mémo - Egy kis memória társasjátékkal"! Ideális választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék gyermekük társas készségeit és koncentrációját egyaránt erősíteni. Ne hagyd ki ezt a kalandot, vidd haza még ma!


A Djeco Little Mémo egy bájos memória társasjáték, mely az egészen kicsik számára lett kifejlesztve. Az interaktív játék segít a kicsiknek játékosan tanulni, miközben a memóriájukat is fejlesztik. A játékban 2-4 játékos vehet részt, és ajánlott életkor 2 és fél éves kortól egészen 5 éves korig. Az egyszerű játékszabályoknak köszönhetően a játék időtartama csak 10 perc, így a kicsiknek nem kell sokáig várniuk a következő játékra. A játék tartalma 9 kis állatfigura, melyek közé tartozik lepke, katica, méh, csiga, sün, béka, teknős, szitakötő és hernyó. Az állatokat egy dobozban lehet elrejteni, majd a játékosoknak meg kell próbálniuk kitalálni, melyik állat hiányzik. Ha valaki helyesen tippel, akkor jutalmat kap egy pipacs vagy gomba formájában. Ha valaki rosszul tippel, akkor vissza kell adnia egy már megszerzett jutalomkorongot. A játékvariációk lehetővé teszik a játék megváltoztatását, így mind az idősebb, mind a kisebb gyerekek kényelmesen játszhatnak. A letakarás előtt az összes állat helyét megváltoztathatjuk, így nehezebb lesz meghatározni a hiányzó állatot. A kisebb gyerekek számára az első gyerek nevezze meg a hiányzó állatot, majd ha a válasza helyes, újabb takarás következik. A Djeco Little Mémo egy fantasztikus lehetőség arra, hogy a legkisebbeknek játékosan tanítsuk meg a memóriajátékot, miközben izgalmas és interaktív játékélményt nyújtunk a számukra. A játék szép kivitelezése és a színes állatfigurák gondoskodnak arról, hogy minden gyerek szeressen játszani vele. A Djeco márka termékei világszerte elismertek, és a Little Mémo sem kivétel. A játék értékelése kiváló, és mindenki számára ajánlott, aki szeretne a kicsiknek játékos és interaktív játékélményt nyújtani. A Djeco cikkszáma DJ08552.

Ajánlott korosztály :
2,5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Figyelem, Emlékezet
Djeco cikkszám :
DJ08552
Méret :
22 x 22 x 5 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 260 Ft
A vásárlás után járó pontok: 41 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (118)
EAN
3070900085527
Cikkszám
50773

Bemutató videó

Bemutató videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Igazolt vásárlás
Timi
2024.03.23
Nagyon szuper, minőségi játék.