Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
3 éves kortól - 7 éves kortól
Ár
2 990 Ft - 7 290 Ft

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Mozaik készítő

Különleges mozaik készítők a Djeco-tól

Szuper mozaik készítők mindenkinek!A mozaik készítés egy évezredes múltra visszatekintő technológia, már az ókori kultúrákban is jelen volt. Mozaiknak nevezünk gyűjtőnéven minden olyan alkotást, ami kisebb darabokból áll össze. Lehet ez az anyag üveg, fa, fém, papír vagy textil is.

Nagyon népszerű alkotásmód napjainkban is. A gyerekek is szeretnek létrehozni műalkotásokat színes papírfecnikből. Nem csak kreatív elfoglaltság, de az újrahasznosításnak is remek módja.

Webáruházunkban sokféle mozaik készítő található, melyekkel garantált a csodás végeredmény. Kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyaránt megtalálhatják a nekik tetszőt.

Tovább

A mozaik készítés története

Ha mozaikról beszélünk, a legtöbbeknek cserépből, kerámiából vagy üvegből kirakott burkolat jut az eszébe. De ennél azért többről van szó. Mozaiknak nevezzük az apróbb anyagdarabokból összeállított alkotást. Ez egy gyűjtőnév, ugyanis a különböző anyagokból, fából, üvegből, textilből készült műveknek van külön elnevezéstük is.

A mozaik készítés egy ősi technológia, már időszámításunk előttről fennmaradt leletek is tanúskodnak jelenlétéről a különböző kultúrákban. Ha szeretnél történetéről bővebben olvasni, ide kattintva megteheted.

Mozaik készítők

Webáruházunkban számos szuper mozaik készítőt találsz, melyek kifejezetten gyerekeknek készültek. Amellett, hogy rendkívül kreatív elfoglaltság, nagyon hasznos is, ugyanis hozzájárul a finommotoros készségek fejlődéséhez. Arról nem is beszélve, hogy remek módja az újrahasznosításnak is.

Íme néhány darab kínálatunból:

Kínálatunkban fiúknak és lányoknak való mozaik készítőket is találsz. Valamint kisebbeknek és nagyobbaknak való készletek is vannak. Válogass kedvedre, találd meg a leginkább neked tetszőt!

mozaik játék
mozaik játékok lányoknak
mozaik kirakó
mozaik kirakó játék
mozaik kirakós játék

 

Tovább