Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc
Fejlesztési területek
Ár
929 Ft - 89 260 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Játékok 5 éves kortól

Játékok 5 éveseknek

Társasjáték 5 éves kortól!Minden gyerek örül az ajándékoknak és szívesen játszik a legkülönfélébb dolgokkal. Ugyanakkor fontos, hogy olyan játékokat válasszunk számára, amik megfelelnek életkorának és hozzájárulnak fejlődéséhez. Itt találhatók összegyűjtve a legszuperebb játékok 5 éves kortól, melyek biztos befutók lesznek.
Az ötéves gyerekek végtelenül kíváncsiak és egyre önállóbbak. Képesek megérteni és alkalmazni bonyolultabb szabályokat is. Az iskola közeledtével fontossá válnak az iskolaelőkészítő játékok 5 éves kortól. Webáruházunkban számos játékot találsz ennek a korosztálynak: kreatív szettek, foglalkoztató füzetek, társasjátékok és logikai játékok széles választéka vár.

Tovább
 

Mivel játszik egy ötéves?

Egy ötéves gyereket minden érdekel, végtelenül kíváncsi és nagyon fogékony az új dolgok megtanulására. Képes felismerni és alkalmazni összetettebb szabályokat, így szívesen játszik társasokkal, logikai játékokkal, amikkel elbíbelődhet. Egyre önállóbb ezért szereti az egyszemélyes kreatív szetteket is, melyekkel kedvére alkothat. Ez remek elfoglaltság számára, ugyanis az iskola közeledtével nagyon fontos a finommotoros készségek fejlesztése. Szereti az aprólékos dolgokat, mint a gyöngyfűzés vagy a bonyolultabb építőjátékok, több darabos kirakók. Ha szeretnél többet olvasni róla, mivel játszik szívesen egy ötéves, kattints ide.

Játékok 5 éves kortól

Számolós játék 5 éves kortól!Az ötéves gyerekek tudásvágya hatalmas, fogékonyak az új ismeretekre. Könnyen sajátítanak el új fogalmakat, megértenek szabályrendszereket. Mivel így sikerélményük van benne, szívesen játszanak társasjátékokkal, logikai játékokkal. Ezek a játékok 5 éves kortól sokszor segítenek az iskolai feladatok előkészítésében is, megismertetik a gyerekeket a számok és betűk világával. Íme néhány biztos befutó:

Ezek mellett nagyon népszerűek a különböző kreatív játékok 5 éveseknek, melyekkel kiélhetik alkotási vágyukat és játékosan fejleszthetik kézügyességüket.
A Djeco termékei mind magasminőségűek, egyediek és csodásan illusztráltak. Valamennyi játék környezetbarát anyagokból, legnagyobb arányban fából és erős kartonból készül. A játékok 5 éves kortól rendkívül strapabíróak, nem használódnak el könnyen és biztonságosak a kicsik számára.

játék 5 éveseknek, játékok 5 éveseknek, szülinapi játékok 5 éveseknek, játékok 4-5 éveseknek, fús játékok 5 éveseknek, játékok 5 éves kortól, kreatív játékok lányoknak 5 éves kortól, játékok fiúknak 5 éves kortól, társas játék 5 éves kortól, fiú játékok 5 éves kortól, logikai játék 5 éves kortól

Tovább