Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Zanimatch - gyorsaság,kártyajáték - Djeco

Zanimatch - gyorsaság,kártyajáték - Djeco
Zanimatch - gyorsaság,kártyajáték - Djeco
Zanimatch - gyorsaság,kártyajáték - Djeco
Zanimatch - gyorsaság,kártyajáték - Djeco

Zanimatch - gyorsaság,kártyajáték - Djeco

A kártyajátékok nagyon hasznosak a legkissebbek számára is. Fejleszti a figyelmet, emlékező képességet. A legszebb illusztrált kártyajátékok a Djeco-tól, az egész család számára. Tanuljuk meg közösen a szabályokat, majd játszunk felhőtlenül egymással vagy egymás ellen.
Zanimatch
Remek időtöltés miközben fejlődik a memória és a beszédkészség.
A játék alapja a megfigyelés és a gyorsaság.

Djeco: ZANIMATCH - állati gyors állatmemória a világ állataival

Ajánlott életkor: 5-9 év

Játékosok száma: 2-6 fő

A játék tartalma:

12 nagy gyűjtőkártya,

60 db állatkártya,

1 indexkép (a játékban előforduló állatokat ismerteti)

A játék célja: Te légy az első, aki megszabadul a kártyáitól

Több játékszabállyal, nehézségi szinttel játszható! (a nehezebb játékban egy-egy lerakásnál a játékosoknak az állat pontos nevét hangosan ki is kell mondaniuk!)

Játékszabály (1.): A legfiatalabb játékos kezd. A játék az óramutató járásával megegyezően folyik. Minden játékosnak 8 lapot kell kiosztani. A maradék lapokat lefordítva az asztal közepére kell tenni.

A nagy gyűjtőkártyákat is helyezzük – lefordítva – a játéktér közepére.

Az első játékos felfordítja a legfelső gyűjtőkártyát.

Mindenki – őrült tempóban - végignézi a kezében tartott kiosztott lapokat és megpróbál egy állatot felfedezni, ami a gyűjtőkártyán és a saját lapjai között is szerepel. Aki a leggyorsabban megnevezi, és a gyűjtőkártyára rakja az azonos állatot ábrázoló lapját, az nyeri ezt a kört; megszabadult a kártyájától. Figyelem; csak az első jól válaszoló teheti le az azonos lapját! Ha valaki rosszul választott, visszaveszi a lerakott lapját és 2 büntetőkártyát is kell húznia a központi pakliból.

A most kijátszott gyűjtőkártyát újból lefordítva és a gyűjtőkártya-pakli legaljára kell csúsztatni.

Most a következő játékos emeli fel és fordítja meg a legfelül lévő gyűjtőkártyát. Gyorsan, gyorsan találj azonos állatot!

A játék addig folytatódik, míg valamelyik játékos megszabadul a kezében lévő összes állatos kártyájától. Ezt a partit tehát ő nyerte!

Játékszabály (2.): Minden játékosnak 8 lapot kell kiosztani. A játékosok a kiosztott lapokat ezúttal NEM nézhetik meg! A gyűjtőkártyákat és az osztás után megmaradt kártyákat lefordítva az asztal közepére kell tenni. Az első játékos fordítson fel egy gyűjtőkártyát és kezdjen visszaszámolni: 5… 4… 3… 2… 1… fordít! Mindenkinek ennyi ideje volt arra, hogy a gyűjtőkártya állatait megjegyezze.

Amikor már nem láthatóak a gyűjtőkártyán lévő állatok, mindenki megnézi a saját lapjait. Nos, van egyezés? A saját lapjukból kiválasztják a játékosok azokat, amelyek szerintük szerepeltek a gyűjtőkártyán is! Ha mindenki elkészült, jöhet az ellenőrzés: Újra fordítsuk állatos felével felfelé gyűjtőkártyát, és mindenki nézze meg, hogy jól emlékezett-e. Ha a kiválasztott lap(ok) egyeznek, azokat a játékos félre teheti (külön pakliba gyűjtsük, már nem kellenek ehhez a játszmához). Ha valaki olyan kártyát tett le, amelyen szereplő állat nem található meg a gyűjtőkártyán, úgy a hibásan lerakott lapot újból vissza kell vennie, és a központi pakliból még egy büntetőkártyát is kell húznia.

Ebben a játékban a gyűjtőkártyák csak egyszer szerepelnek, ha már sorra kerültek, félre kell rakni őket.

A játékot az nyeri, akinek elfogynak a kezében lévő kártyái, vagy az utolsó gyűjtőkártya után a legkevesebb kártyát birtokolja.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Emlékezet, Figyelem, Összehasonlítás, Gondolkodási műveletek
Djeco cikkszám :
DJ05153
Méret :
2,8 x 15,7 x 12 cm
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

5 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 26 Ft

Részletek

A Djeco Zanimatch kártyajáték egy remek időtöltést kínál az egész család számára, és a legkisebbek számára is hasznos és fejlesztő hatással bír. A játék fejleszti a figyelmet és az emlékezőképességet, valamint segít a beszédkészség fejlesztésében is. A játék célja az állatok megfigyelése és a gyors reakció, így a megfigyelőképességünkön és a reakcióidőnkön is dolgozhatunk.

Az ajánlott életkor 5-9 év, és a játék 2-6 fővel játszható. A játék tartalmaz 12 nagy gyűjtőkártyát, 60 db állatkártyát, valamint egy indexképet, amely a játékban előforduló állatokat ismerteti.

A játék több játékszabállyal és nehézségi szinttel játszható, így mindig lehet újat kipróbálni. A nehezebb játékban egy-egy lerakásnál a játékosoknak az állat pontos nevét is ki kell mondaniuk, így az állatok megismerésében is segít a játék.

A játék egyszerű és könnyen tanulható szabályai miatt könnyen játszható, és a játékmenet folyamatosan izgalmas és kihívást jelent mindenkinek. A játék gyorsasága és a megfigyelőképesség fejlesztése a gyerekeknek különösen nagy élményt jelent, és garantáltan szórakoztató időtöltést biztosít az egész család számára.

A Djeco márka garantálja a minőséget és a szép illusztrációkat, így a játék nem csak hasznos, de szemet gyönyörködtető is. A Zanimatch kártyajáték elnyerte a "Top Jeu" díjat is, ami tovább erősíti a játék minőségét és sikerességét.

A Djeco Zanimatch kártyajáték remek választás minden olyan családnak, ahol fontos a közös időtöltés és a játékos fejlődés is. A játék könnyen hordozható, így bárhová magunkkal vihetjük, és bármikor játszhatunk vele. A Zanimatch kártyajáték az egész családnak szórakozást és fejlődést kínál, így ajánljuk mindenki számára, aki szeretne egy izgalmas és fejlesztő kártyajátékot játszani.

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (48)
EAN
3070900051539
Cikkszám
50198

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek