Szűrés kategórián belül

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Játékok korosztály szerint

A játékok különböző korosztályok számára készülnek, mivel az életkor változásaival az emberek igényei, preferenciái és szórakozási lehetőségei is változnak. A játékok korosztály szerinti csoportosítása segít az embereknek a megfelelő játék kiválasztásában.

A legkisebb korosztályok számára, mint az óvodások és az alsó tagozatosok, a játékok főként a szórakoztatásra és az oktatásra összpontosítanak. Ezért a játékok általában könnyen érthetőek, szórakoztatóak és interaktívak. Ide tartoznak az építőjátékok, memóriajátékok, puzzle-k és színezők.

A középiskolások és a tinédzserek számára a játékok már szórakoztatóbbak és komplexebbek lehetnek. Az ilyen típusú játékok már a kreativitásra, a stratégiára és a versenyre összpontosítanak.

Válaszd a baloldali szűrést és leszűrheted korosztály szerint az összes Djeco terméket, vagy válaszd alul közvetlenül a kategóriákat.

 

Tovább

Játékok korosztály szerint - Djeco játék

A Djeco játékok korosztály szerinti csoportosítása számos lehetőséget kínál az apróságok és fiatalabb gyerekek számára, akik számára a játékok fejlesztő szerepet tölthetnek be, és segíthetnek a kreatív gondolkodás, képzelet és finommotorikus készségek fejlesztésében.

A Djeco játékokat korcsoportokra osztják, amelyek a következők:

 • Djeco Baby: 0-3 éves korosztálynak ajánlott játékok, amelyek segítenek az érzékelés, a koordináció és a finommotorikus képességek fejlesztésében.

 • Djeco Puzzle: 2-6 éves korosztály számára ajánlott játékok, amelyekben a kicsik megismerhetik az alapvető geometriai formákat és képesek lesznek összeállítani a kirakósokat.

 • Djeco Art: 3-12 éves korosztály számára ajánlott játékok, amelyek segítenek a gyermekek kreatív gondolkodásának, kézügyességének és képzelőerejének fejlesztésében.

 • Djeco Games: 5-12 éves korosztály számára ajánlott játékok, amelyek társasjátékok és kártyajátékok, amelyek fejlesztik a taktikai gondolkodást és a kommunikációs készségeket.

 • Djeco Do It Yourself: 6-12 éves korosztály számára ajánlott játékok, amelyekben a gyerekek képesek saját maguk alkotni és elkészíteni a játékokat, így fejleszthetik a kézügyességet és kreativitást.

A Djeco játékok különleges stílusa, dizájnja és minősége miatt a legtöbb játékuk nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is vonzó lehet, így széles körben használhatók szórakozáshoz és tanuláshoz egyaránt.


Miért érdemes tőlünk vásárolni Djeco játékot?  • Nem kell órákig keresgélni üzletet.

 

  • Gyönyörű és erős dobozokban, kiváló minőségű anyagokból, neves grafikus művészek által tervezett képekkel!

 

  • Rengeteg kreatív játékot, társasjátékot, fejlesztő játékot, színezőt, arcfestéket és sok lányos, fiús dolgot talász egy helyen.

 

  • Gyorsan és kényelmesen tudod beszerezni a keresett Djeco játékot.

 

  • Ha a raktáron lévő termékeiből rendelsz már másnap kézbe veheted.

 

  • A szállítási költséget is megspórolhatod ha egy összeg felett vásárolsz.
Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunon.

Tovább