Szűrés kategórián belül

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok korosztály szerint

A játékok különböző korosztályok számára készülnek, mivel az életkor változásaival az emberek igényei, preferenciái és szórakozási lehetőségei is változnak. A játékok korosztály szerinti csoportosítása segít az embereknek a megfelelő játék kiválasztásában.

A legkisebb korosztályok számára, mint az óvodások és az alsó tagozatosok, a játékok főként a szórakoztatásra és az oktatásra összpontosítanak. Ezért a játékok általában könnyen érthetőek, szórakoztatóak és interaktívak. Ide tartoznak az építőjátékok, memóriajátékok, puzzle-k és színezők.

A középiskolások és a tinédzserek számára a játékok már szórakoztatóbbak és komplexebbek lehetnek. Az ilyen típusú játékok már a kreativitásra, a stratégiára és a versenyre összpontosítanak.

Válaszd a baloldali szűrést és leszűrheted korosztály szerint az összes Djeco terméket, vagy válaszd alul közvetlenül a kategóriákat.

 

Tovább

Játékok korosztály szerint - Djeco játék

A Djeco játékok korosztály szerinti csoportosítása számos lehetőséget kínál az apróságok és fiatalabb gyerekek számára, akik számára a játékok fejlesztő szerepet tölthetnek be, és segíthetnek a kreatív gondolkodás, képzelet és finommotorikus készségek fejlesztésében.

A Djeco játékokat korcsoportokra osztják, amelyek a következők:

 • Djeco Baby: 0-3 éves korosztálynak ajánlott játékok, amelyek segítenek az érzékelés, a koordináció és a finommotorikus képességek fejlesztésében.

 • Djeco Puzzle: 2-6 éves korosztály számára ajánlott játékok, amelyekben a kicsik megismerhetik az alapvető geometriai formákat és képesek lesznek összeállítani a kirakósokat.

 • Djeco Art: 3-12 éves korosztály számára ajánlott játékok, amelyek segítenek a gyermekek kreatív gondolkodásának, kézügyességének és képzelőerejének fejlesztésében.

 • Djeco Games: 5-12 éves korosztály számára ajánlott játékok, amelyek társasjátékok és kártyajátékok, amelyek fejlesztik a taktikai gondolkodást és a kommunikációs készségeket.

 • Djeco Do It Yourself: 6-12 éves korosztály számára ajánlott játékok, amelyekben a gyerekek képesek saját maguk alkotni és elkészíteni a játékokat, így fejleszthetik a kézügyességet és kreativitást.

A Djeco játékok különleges stílusa, dizájnja és minősége miatt a legtöbb játékuk nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is vonzó lehet, így széles körben használhatók szórakozáshoz és tanuláshoz egyaránt.


Miért érdemes tőlünk vásárolni Djeco játékot?  • Nem kell órákig keresgélni üzletet.

 

  • Gyönyörű és erős dobozokban, kiváló minőségű anyagokból, neves grafikus művészek által tervezett képekkel!

 

  • Rengeteg kreatív játékot, társasjátékot, fejlesztő játékot, színezőt, arcfestéket és sok lányos, fiús dolgot talász egy helyen.

 

  • Gyorsan és kényelmesen tudod beszerezni a keresett Djeco játékot.

 

  • Ha a raktáron lévő termékeiből rendelsz már másnap kézbe veheted.

 

  • A szállítási költséget is megspórolhatod ha egy összeg felett vásárolsz.
Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunon.

Tovább