Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Fejlesztési területek
Ajánlott kor
1 éves kortól - 8 éves kortól
Ár
2 340 Ft - 13 820 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Képkészítő

Különleges képkészítők a Djeco-tól

Szuper képkészítők, új technikák!Szeretsz alkotni, rajzolni, festegetni? Unod már a hagyományos színezőket, kifestőket? Szeretnél kipróbálni valami újat? Válogass webáruházunkban a képkészítők közül kedvedre! Számos újfajta alkotástechnikát kipróbálhatsz a karcképtechnikától a varázslatos műanyagon át a csillámporos képalkotásig.

Itt minden koroszály, valamint fiúk és lányok egyaránt megtalálhatják a nekik tetsző kreatív szettet. Ezek a képkészítők nem csak remek elfoglaltságot biztosítanak a gyerekeknek, de nagyon hasznosak is számukra. Játék közben fejlődnek finommotoros és koncentrációs készségeik, kreativitásuk is.

Tovább
 

Képkészítők

Valamennyi gyerek szeret rajzolni, színezni, saját kézzel készített ajándékokkal meglepni szeretteit. Azonban a hagyományos módszerek, a színezés, festés egy idő után unalmassá válhatnak. A Djeco képkészítői által számos különleges és újszerű alkotűástechnikával ismerkedhetünk meg.

Elektronikus képkészítők

Szuper képkészítők, elektronikai képalkotó!A Djeco LED-es képalkotói igazán egyediek. Műveidet elektromos áram segítségével teheted különlegessé. Ha megfelelően kötöd össze az elemeket és jó helyre rakod a gombelemet, a képeken lévő kis izzők felgyulladnak. Nem csak kreatívan alkothatsz, de az elektronika alapjait is megismerheted közben. Ezek az elektronikus képkészítők maximálisan biztonságosak gyerekek számára is.

Csillámporos képkészítők

Nagyon népszerű képalkotó technika a csillámporos képalkotás. Ezeknél a képkészítőknél a szettekben található különböző színű csillámporokkal teheted egyedivé és különlegessé alkotásaidat.

képkészítő, mozaik képkészítő, flitteres képkészítő, képkészítő játékok, csillámporos képkészítő

Tovább