Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Fejlesztési területek
Ajánlott kor
3 éves kortól - 10 éves kortól
Játékidő
Játékosok száma
Ár
390 Ft - 20 790 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Játékok 6 éves kortól

Játékok 6 éveseknek

Szuper kreatív szettek 6 éves kortól!Minden gyerek örül az ajándékoknak és szívesen játszik a legkülönfélébb dolgokkal. Ugyanakkor fontos, hogy olyan játékokat válasszunk számára, amik megfelelnek életkorának és hozzájárulnak fejlődéséhez. Itt találhatók összegyűjtve a legszuperebb játékok 1 éves kortól, melyek biztos befutók lesznek.
A hatéves gyerekek már nagyon önállóak, egyedül öltöznek fel, bekötik cipőfűzőjüket. Egyre jobban érdeklik őket a világ dolgai, az óra és a naptárhyasználat, a betűk és a számok világa. Széles választékban találhatók játékok 6 éves kortól, kreatív szettek, társas- és logikai játékok, ékszerkészítők, építőjátékok. Biztosan megtalálod a neked tetszőt.

Tovább
 

Mivel játszik egy hatéves?

A hatéves gyerekekben már nagy az igény a függetlenségre, önállóan esznek, öltözködnek, a merészebbek egyedül közlekednek (persze csak kisebb távokon). Érdeklődik a felnőttek világa iránt, fogékony az új dolgokra. Ilyenkor sajátítja el az óra- és a naptárhasználat alapjait. Jól tájékozódik a térben is, térérzékelése és az ahhoz kapcsolódó fogalmak ismerete megszilárdul. Lassan kezdődik az iskolai is, így fontosak azok a játékok 6 éveseknek, amik segítenek bevezetni őket a számok és a betűk világába, játékos módon bővítik tudásukat. Ha szeretnél bővebben olvasni róla, mivel játszik szívesen egy ilyen korú gyerek, kattints ide.

Játékok 6 éves kortól

Szuper logikai játékok 6 éveseknek!Egy hatéves gyerek számára a játékok tárháza végtelen. Fejlettségi szintjének köszönhetően egyre bonyolultabb társas- és kártyajátékok, logikai játékok. Mivel nagyon szeretnek alkotni, nagyon népszerűek a különféle kreatív szettek, színezős, varrós, ragasztgatós készletek, képkészítők. Játékok 6 éves kortól, amik tuti befutók lesznek:

A Djeco termékei mind magasminőségűek, egyediek és csodásan illusztráltak. Valamennyi játék környezetbarát anyagokból, legnagyobb arányban fából és erős kartonból készül. A játékok 6 éveseknek rendkívül strapabíróak, nem használódnak el könnyen és biztonságosak a gyerekek számára.

játékok 6 éveseknek, játék 6 éveseknek, fejlesztő játékok 6 éveseknek, fiús játékok 6 éveseknek, készségfejlesztő játékok 6 éveseknek

társas játékok 6 éves kortól, fejlesztő játékok 6 éves kortól, fiús játékok 6 éves kortól, lány játékok 6 éves kortól, kreatív játékok 6 éves kortól, logikai játékok 6 éves kortól

Tovább