Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Tip Top Clap - cselekvés,memória kártyajáték - Djeco

4 (1 vélemény)
Tip Top Clap - cselekvés,memória kártyajáték  - Djeco
Tip Top Clap - cselekvés,memória kártyajáték  - Djeco
Tip Top Clap - cselekvés,memória kártyajáték  - Djeco
Tip Top Clap - cselekvés,memória kártyajáték  - Djeco

Tip Top Clap - cselekvés,memória kártyajáték - Djeco

4 (1 vélemény)
A kártyajátékok nagyon hasznosak a legkissebbek számára is. Fejleszti a figyelmet, emlékező képességet. A legszebb illusztrált kártyajátékok a Djeco-tól, az egész család számára. Tanuljuk meg közösen a szabályokat, majd játszunk felhőtlenül egymással vagy egymás ellen.
Egy egész család, vagy baráti közösség kedvence lehet ez a remek játék.
Azonkívül, hogy összekovácsolja a csapattagokat, remek memóriafejlesztő. Szórakozás és nevetés garantálva!

Djeco: Tip Top Clap - cselekvés memória

Ajánlott életkor: 6-99 év között

Játékosok száma: 2-5 fő

A doboz tartalma: 32 kártya (4x8 grimasz vagy cselekvés)

A játék célja: emlékezz a bemutatott grimaszokra vagy cselekvésekre a megadott sorrendben

A játék előkészülete: Keverjük meg jól a lapokat, és lefordítva tegyük az asztal közepére a paklit.

Játékszabály: kezdjen a legfiatalabb játékos. Húzzon egy kártyát és felfordítva helyezze a pakli mellé. Közben utánozza a kártyán látott mozdulatot vagy grimaszt. (FONTOS! A képen látott mozdulatot nem kimondani, hanem mímelni, utánozni kell!) Aztán a következő játékos húz és a felfordított lapot az előzőleg utánzott lapra helyezi, miközben az eddig bemutatott összes gesztust utánoznia kell a helyes sorrendben (először az elsőnek felhúzott lapon mutatottat, aztán a másodikat, stb…).

Aztán jöhet a harmadik játékos, ő is húz, és utánozza (vigyázva a helyes sorrendre) az eddig látottakat, majd hozzáteszi a saját kártyája által mutatott grimaszt. Mindezt addig ismételjük, míg valaki nem ront.

Ha egy játékos ront, azaz téved a sorrendben, akkor büntetőkártyát kap a már felfordított kártyák közül. A többi felfordított kártyát félrerakjuk. A büntetőkártyát „nyert” játékos a még lefordított pakliból húz, így új játékkör kezdődik. A fent ismertetett szabályoknak megfelelően a játékosok egymás után húznak és utánoznak. (Ha a felhúzható kártyák elfogynak, keverjük meg a már felfordított kártyákat tartalmazó paklit és újból használhatjuk a lapokat a játék folytatásához (természetesen lefordítva)

Vita esetén a lapok visszanézésével ellenőrizhetjük a sorrendet.

A játék vége: a játék kezdetekor a játékosok döntsék el, meddig tartson a játék. (időre – pl. 5 perc - vagy büntetőkártyára is lehet játszani – pl. az a vesztes, akinek először lesz 5 büntetőkártyája)

Nehezített játékvariáció: a játék a fent ismertetett módon zajlik, ám ha valaki rontott, büntetőkártyát kell választania, a már felfordított kártyák közül. Ezt hangosan számolja ki a legalsó kártyától kezdve és a választott kártyát meg is kell mutatnia a többi játékosnak. (pl. a 3. kártyát választottam!) A játék folytatódhat, ám a játékosoknak a büntetőkártyát ki kell hagyniuk az utánzás sorrendjéből!

A grimaszok, cselekvések a kártyákon:

taps, madárfütty, kacsintás, pukizás, kézzel asztalra csapás, nyelvnyújtás, nyávogás, lábbal dobbantás

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Figyelem, Emlékezet, Mozgásfejlesztés
Djeco cikkszám :
DJ05120
Méret :
2,9 x 8,7 x 11,7 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

3 350 Ft
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft

Részletek

A Djeco Tip Top Clap - cselekvés, memória kártyajáték egy fantasztikus játék, amelynek segítségével játékosan fejleszthetjük a figyelmünket és az emlékezőképességünket. A játék 6-99 éves korosztály számára ajánlott, így az egész család együtt élvezheti ezt a remek játékot. A játék kártyáit a Djeco tervezte, így szépen illusztrált és fantasztikus minőségű. A játék célja, hogy az összes játékos emlékezzen a bemutatott grimaszokra vagy cselekvésekre a megadott sorrendben. A játékot 2-5 fő játszhatja, így kicsik és nagyok egyaránt játszhatnak. A doboz tartalma 32 kártya, amelyek 4x8 grimaszt vagy cselekvést tartalmaznak.

A játékot nagyon egyszerű játszani. A legfiatalabb játékos kezdi a játékot, majd húz egy kártyát, és utánozza a kártyán látott mozdulatot vagy grimaszt. A következő játékos felfordítja a következő kártyát és az első játékos által utánzott mozdulatot ismétli meg, majd hozzáadja a saját kártyáján szereplő grimaszt. A játék addig folytatódik, amíg valaki nem rontja el a sorrendet. Ha valaki hibázik, akkor büntetőkártyát kap, és a játék folytatódik. A játék vége a játék előtt meghatározott számú büntetőkártya elérésekor vagy az idő lejártával történik.

A Djeco Tip Top Clap - cselekvés, memória kártyajáték fantasztikus ajándék lehet bármely gyereknek, aki szereti a játékot és a kihívásokat. A játék segít a figyelem és az emlékezőképesség fejlesztésében, miközben nagyszerű szórakozást nyújt az egész család számára. A játék minőségi anyagokból készült, így hosszú időn keresztül élvezhető. A Djeco márka már évek óta a játékok minőségi és szórakoztató változatait állítja elő, így garantáltan jó döntés a Tip Top Clap kártyajáték megvásárlása.

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (56)
EAN
3070900051201
Cikkszám
50183

Bemutató videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
4
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2022.01.30
Szeretjük a természetes anyagból készült dizájnos fejlesztő játékokat. A Djeco pedig kiváló ebből a szempontból (is).

Hasonló termékek