Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Játékosok száma
0 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc
Fejlesztési területek
Ár
2 100 Ft - 23 240 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Játékok 8 éves kortól

Játékok 8 éveseknek

Szuper társas játék 8 éves kortól!Minden gyerek örül az ajándékoknak és szívesen játszik a legkülönfélébb dolgokkal. Ugyanakkor fontos, hogy olyan játékokat válasszunk számára, amik megfelelnek életkorának és hozzájárulnak fejlődéséhez. Itt találhatók összegyűjtve a legszuperebb játékok 8 éves kortól, melyek biztos befutók lesznek.
A nyolcéves gyerekek már rengeteg dologhoz értenek. Tudnak olvasni, számolni, ismerik a hónapokat és a hét napjait. Szociális téren is egyre fejlettebbek, szeretik a csoportos tevékenyégeket, versenyeket. Ennélfogva szuper játékok 8 éveseknek az egyre összetettebb társas- és kártyajátékok. Nagyon szeretnek alkotni is, így a különféle kreatív szettek is a kedvencek közé tartoznak.

Tovább

Mivel játszik egy nyolcéves?

Egy nyolcéves gyerekben egyre nagyobb az igény a függetlenségre. Már kifejezetten önálló, egyedül öltözködik, egyedül eszik. Szereti ugyanakkor a különböző klubbokat és csoportokat, ahol kortársaival lehet, együtt játszhatnak, összemérheti velük képességeit. Ezek mellett szereti az egyéni tevékenységeket is, szívesen alkot, fest, rajzol és próbálkozik egyéb képalkotó technikákkal. Ha szeretnél róla bővebben olvasni, milyen fejlődéseken megy át egy ilyen korú gyerek és mik a legjobb játékok 8 éves kortól, kattints ide.

Játékok 8 éves kortól

Számtalan olyan játék van, ami ennek a korosztálynak megfelel. Egy nyolcéves gyerek már sok ismerettel rendelkezik, így egyre összetettebb játékok kerülhetnek terítékre. Jöhetnek a bonyolultabb szabályrendszerű társasok, a fejtörő logikai- és kártyajátékok. Íme néhány darab kínálatunkból:

Ezek mellett nagyon népszerű játékok 8 éves kortól a különféle kreatív szettek, alkotókészletek. A Djeco termékei között számtalan ilyet találsz, amik a legújabb alkotási módokkal ismertetnek meg. Homokkép készítőkmozaik készítők, origami játékok.

Nézz szét webáruházunkban, ahol megtalálhatók a legjobb játékok 8 éveseknek! Válogass kedvedre, találd meg a neked valót!

játékok 8 éveseknek, fiús játékok 8 éveseknek, szülinapi játékok 8 éveseknek, lányos játékok 8 éveseknek, fejlesztő játékok 8 éveseknek, játékok 6-8 éveseknek, játékok 8 éves kortól, fejlesztő játékok 8 éves kortól, fiú játékok 8 éves kortól, lány játékok 8 éves kortól, társas játéko 8 éves kortól

Tovább