Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
3 éves kortól - 9 éves kortól
Ár
3 590 Ft - 5 990 Ft

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Varrós játékok

A nagymamák kedvenc játékai

Varrós játékok nagy választékban!A Djeco játékai nem csak szórakoztatóak, de segítségünkre vannak kifejezetten hasznos készségek elsajátításában is. Az itt összegyűjött varrós játékok segítségével megtanulhatod a varrás és hímzés alapjait és bármikor anyukád segítségére siethetsz, ha mondjuk zoknit kell stoppolni.

Továbbá, ha érdekel a divat és az öltözködés, akkor is bizonyára találsz itt kedvedre való szettet, amivel kiélheted kreativitásod és fejlesztheted kézügyességed!

Tovább

Hímzős, varrós játékok

Szuper hímzős, varrós játékok!A varrás és a hímzés évezredes múltra visszatekintő kézműves tevékenységek. A varrásnak elsősorban gyakorlati haszna van, a különböző ruhadarabok megformálása a cél. A hímzés a varrás egyik válfaja, olyan díszítőeljárás, amivel különböző motívumokat, mintákat varázsolhatunk az anyagokra. Ugyan ma már sokféle varrógép létezik, hasznos lehet, ha néhány alapfogást kézzel is el tudunk végezni. Arról nem is beszélve, hogy remek hobbi lehet azoknak, akik szeretknek kreatívan alkotni. A Djeco varrós játékai segítenek neked elsajátítani az alapokat, de összetettebb alkotásokat is létrehozhatsz általuk.

Valamennyi szettben megtalálható minden szükséges eszköz egy egyedi műalkotás létrehozásához. Fejleszd kézügyességedet, koncentrációs készégedet hímzős, varrós játékokkal!

ruha varrós játékok
varrós játék
varrós játék gyerekeknek
hímzős játékok

Tovább