Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 8 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
2 189 Ft - 7 791 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Fűzős játék

Csodálatos fűzős játékok!Fűzős játék

Válogass a legkülönfélébb Djeco játékok közül a fűzős játék kategóriában! Biztosítsd gyermeked számára a játékos keretek között történő készségfejlesztést, szuper élményeket szerezhetsz neki ezekkel a csodálatos játékokkal! Ajándékozd meg egy különlges darabbal, ami megfelelően illik a korához, a neméhez, a fejlettségi szintjéhez és az érdeklődési köréhez is! A játéktevékenység közben észrevétlenül fejlődnek a finommotorikus készségei és a szem-kéz koordinációja, nézz szét kínálatunkban!

Tovább

Csodálatos fűzős játékok!Szuper fűzős játékok egy helyen!

Szerezd be gyermeked számára a leváltozatosabb fűzős játékokat, hogy örömteli legyen számára a játékkal töltött idő! Kedvére fűzheti fel az élénk színű zsinórokra a legkülönfélébb figurákat, legyenek azok cuki állatkák, bájos virágok vagy éppen a dzsungel lakói! Egy-egy ilyen játék szuper elfoglaltságot biztosít számára, messze elkerüli majd az unalom! Nemcsak a fűzés, hanem bármilyen más játék egyben szórakoztató készségfejlesztés is, ha szeretnél többet tudni ezek pozitív hatásairól, ide kattintva bővebben olvashatsz róla.

Fűzős játékok a Djeco-tól!

A fűzős játékok kategóriában mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet gyermekednek az otthon töltött idő alatt! Bővítsd ezekkel a fantasztikus darabokkal a játékgyűjteményeteket, hogy mindig legyen mihez nyúlni, ha szórakoztatni kell a gyerkőcöket! A fűzős játékok azért is tökéletesek a gyermekeknek, mert csak a fantáziájuk szab határt annak, hogy milyen sorrendben fűzik fel a színpompás, formás elemeket! Íme néhány az oldalunkon található legnépszerűbb játékok közül:

Nézd át teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy megtaláld a legszuperebb játékokat!

fűzős játékok, fűzős játékok lányoknak, fűzős játékok fiúknak, fűzős játékok állatos

Tovább