Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
2 éves kortól - 8 éves kortól
Ár
2 190 Ft - 6 750 Ft

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ne feledd törzsvásárlói rendszerünket! Minden vásárlásnál pontot kapsz melyet bármikor levásárolhatsz!

Fűzős játék

Csodálatos fűzős játékok!Fűzős játék

Válogass a legkülönfélébb Djeco játékok közül a fűzős játék kategóriában! Biztosítsd gyermeked számára a játékos keretek között történő készségfejlesztést, szuper élményeket szerezhetsz neki ezekkel a csodálatos játékokkal! Ajándékozd meg egy különlges darabbal, ami megfelelően illik a korához, a neméhez, a fejlettségi szintjéhez és az érdeklődési köréhez is! A játéktevékenység közben észrevétlenül fejlődnek a finommotorikus készségei és a szem-kéz koordinációja, nézz szét kínálatunkban!

Tovább

Csodálatos fűzős játékok!Szuper fűzős játékok egy helyen!

Szerezd be gyermeked számára a leváltozatosabb fűzős játékokat, hogy örömteli legyen számára a játékkal töltött idő! Kedvére fűzheti fel az élénk színű zsinórokra a legkülönfélébb figurákat, legyenek azok cuki állatkák, bájos virágok vagy éppen a dzsungel lakói! Egy-egy ilyen játék szuper elfoglaltságot biztosít számára, messze elkerüli majd az unalom! Nemcsak a fűzés, hanem bármilyen más játék egyben szórakoztató készségfejlesztés is, ha szeretnél többet tudni ezek pozitív hatásairól, ide kattintva bővebben olvashatsz róla.

Fűzős játékok a Djeco-tól!

A fűzős játékok kategóriában mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet gyermekednek az otthon töltött idő alatt! Bővítsd ezekkel a fantasztikus darabokkal a játékgyűjteményeteket, hogy mindig legyen mihez nyúlni, ha szórakoztatni kell a gyerkőcöket! A fűzős játékok azért is tökéletesek a gyermekeknek, mert csak a fantáziájuk szab határt annak, hogy milyen sorrendben fűzik fel a színpompás, formás elemeket! Íme néhány az oldalunkon található legnépszerűbb játékok közül:

Nézd át teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy megtaláld a legszuperebb játékokat!

fűzős játékok, fűzős játékok lányoknak, fűzős játékok fiúknak, fűzős játékok állatos

Tovább