Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
3 éves kortól - 10 éves kortól
Ár
3 290 Ft - 4 590 Ft

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Esernyő gyerekeknek

Gyerekesernyők

Meseszép esernyő gyerekeknek a Djeco-tól!Dobd fel a borús hétköznapokat a Djeco meseszép és vidáman illusztrált gyerekesernyőivel! Ha esős reggelre ébredsz, nem kell, hogy elvegye a kedvedet, ugyanis előkaphatod csodás esernyődet. A Djeco termékei között találsz fiúknak és lányoknak valót is, méretüknél fogva tökéletesen megfelelnek az apróságoknak. Esernyő gyerekeknek széles választékban!

Tovább

Az esernyő története

Az ernyőket a kezdeti időkben még a napsütés elleni védekezésre használták. Társadalmi rangot szimbolizált, ugyanis csak a legrangosabb emberek használták a napernyőket. Már időszámításunk előtt 11. századból is vannak bizonyítékok rá, hogy léteztek a mai esernyőkhöz hasonló eszközök. Az esőtől védő ernyő a 17-18. század fordulóján kezdett el terjedni. Nem csak hasznos volt, de, mint elődje a napernyő is, divatcikként is funkcionált. Ha szeretnél bővebben olvasni történetéről, ide kattintva megteheted.

Esernyő gyerekeknek

Meseszép esernyő gyerekeknek és felnőtteknek is!Az elázás veszélye nem csak felnőtteket, de gyerekeket is fenyeget. Ennélfogva nagyon hasznos, ha a kicsiknek van saját ernyőjük. A Djeco esernyői gyerekeknek nem csak praktikusak, de egyedien illusztráltak, meseszépen kivitelezettek is. 

Ezek a gyerekesernyők méretüknél fogva tökéletesen megfelelnek a kicsiknek. A djeco a felnőttekre is gondol és már nekik is készít hasonlóan szépen illusztrált darabokat. Kiváló minőség, strapabíró kivitelezés! Nézz szét esernyő gyerekeknek válogatásunkban és találd meg a neked legjobban tetszőt.

esernyő gyerekeknek, gyerekesernyő, gyerek esernyő, gyerek mérető esernyő, gyerek esernyő fiúknak, gyerek esernyő lányoknak

Tovább