Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Szivárványos esernyő - Esernyő - Pop rainbow - Djeco

Szivárványos esernyő - Esernyő - Pop rainbow - Djeco

Szivárványos esernyő - Esernyő - Pop rainbow - Djeco

Szivárványos esernyő - Djeco

Hozd el a szivárványt borongós napjaidra a Djeco Szivárványos esernyőjével!

Ez a strapabíró, színpompás esernyő tökéletes választás, ha szeretnéd a rossz időt is vidámsággal tölteni. A felhők összegyűlésekor sem kell aggódnod, hiszen ez az eszköz nemcsak praktikus, de stílusos is. Akár a legkisebbek is örömmel veszik kézbe, így nemcsak védelmet nyújt az eső ellen, de a szürke hétköznapokat is színesíti.

Miért válaszd a Djeco Szivárványos esernyőt?

  • Strapabíró kialakítás: Tartós anyagokból készült, így hosszú távon is megbízható társad lesz.
  • Színpompás dizájn: A vidám színkavalkád garantáltan feldobja a napodat, még a legborúsabb időben is.
  • Használata gyerekjáték: Könnyű súlya és egyszerű használata miatt a gyerekek is szívesen használják.

Ne hagyd, hogy a rossz idő elrontsa a napodat! A Djeco Szivárványos esernyő a tökéletes választás mindenki számára, aki szereti a színeket és nem riad vissza az esőtől sem. Legyen szó sétáról, iskolába menetelről vagy csak egy kis kültéri kalandról, ez az esernyő megbízható társad lesz.

Ne várj tovább, szerezd be most, és tedd szebbé a borús napokat!


A szivárványos esernyő az ideális kiegészítője a gyerekek ruhatárának, még akkor is, ha csak a felhők összegyűlnek az égen. A Djeco cikkszám DD04705 alatt megtalálható pop rainbow esernyő nem csak strapabíró, hanem színpompás és vidám is, amely garantáltan mosolyt csal az arcokra, még a borús napokon is. Ez az esernyő kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a szélnek és az esőnek. A pop rainbow designja pedig valóban különleges, hiszen a szivárvány színeit ötvözi, amelyek még inkább feldobják az összképet. A djeco esernyője könnyű és egyszerűen kezelhető, így még a legkisebbek is bátran használhatják. A szivárványos esernyő nem csak praktikus, de egyben szórakoztató is. A gyermekek imádják az esernyőt, és a színes mintája miatt még inkább vonzóvá válik. Ráadásul, ha több gyerek van jelen, akkor a játék még izgalmasabbá válik, hiszen egyszerre több szivárványos esernyőt is lehet kinyitni. A játékhoz nincs szükség semmilyen különleges eszközre vagy felszerelésre, csupán az esernyőre és a gyerekek kreativitására. A szivárványos esernyő kiváló ajándék lehet bármely alkalomra, például születésnapra vagy karácsonyra. Az esernyő használatával a gyerekeknek nem csak szórakoztató időtöltése lesz, hanem a természetjárás is élvezetesebbé válik. A játék a gyermekek fantáziáját fejleszti, hiszen a színes esernyővel számos játékot lehet játszani. A szivárványos esernyő a Djeco márka egyik legnépszerűbb terméke, és számos díjat nyert már el az évek során. A játékidő nincs meghatározva, hiszen az esernyő használata bármikor kényelmes és szórakoztató lehet. Ha azt szeretnéd, hogy gyermekednek vidámabb legyen a borús napokon, akkor bátran válaszd a Djeco pop rainbow esernyőjét, amely garantáltan mosolyt csal mindenki arcára!

Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco: Little Big Room
Djeco cikkszám :
DD04705
Méret :
9,5 x 4 x 67,5 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 960 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (46)
EAN
3070900047051
Cikkszám
66338

Bemutató videó

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!