Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 2 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc
Fejlesztési területek
Ár
4 149 Ft - 20 001 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Síkbeli tájékozódás fejlesztése

síkbeli tájékozódás fejlesztése szuper játékokkal!Síkbeli tájékozódás fejlesztése

Nálunk egy helyen megtalálod a legszuperebb fejlesztőjátékokat, amelyekkel meglepheted gyermeked! A síkbeli tájékozódás fejlesztése igazán fontos a gyerkőcöknek, ráadásul ezekkel a játékokkal mindezt szórakoztató keretek között élhetik át, felejthetetlen élményeket szerezhetnek a játékkal töltött idő alatt! A kínálatunkban található fantasztikus játékokkal csak úgy repül majd az idő, élvezetes lesz a tanulás! Nézz szét a játékaink között, szerezd be te is a legjobb fejlesztőjátékokat gyermekednek!

Tovább

Síkbeli tájékozódás fejlesztése szuper játékokkal!Szuper játékok a síkbeli tájékozódás fejlesztéséhez!

A síkbeli tájékozódás fejlesztése rendkívül fontos mérföldkő a gyermekek fejlődésében! Mindezt azonban megelőzi a testrészek megnevezésének és beazonosításának elsajátítása, valamint a térbeli tájékozódás is! Érdemes a gyerkőcöknek játékos feladatokat adni a gyakorláshoz, ebben segítenek az oldalunkon található szuper játékok! A jobb és bal kéz megkülönböztetése, az irányok megismerése után jöhetnek a kreatív feladatok, ha többet szeretnél tudni erről a témáról, ide kattintva számos érdekességről olvashatsz.

Síkbeli tájékozódás fejlesztése a Djeco-val!

A Djeco minőségi és időtálló játékai gyermeked otthoni játékgyűjteményének legkedveltebb darabjai lesznek! Szerezd be ezeket a szuper játékokat, amelyek elősegítik gyermeked számára a síkbeli tájékozódás fejlesztését! Legyen örömteli a játékkal töltött idő, a szórakoztató formában történő készségfejlesztés a legjobb tevékenység, amiben csak része lehet a gyerkőcöknek! Ezek a játékok messze elűzik az unalmat a lakásból, íme a legnépszerűbb játékaink a síkbeli tájékozódás fejlesztése kategóriából:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy megtaláld a legjobb játékokat!

síkbeli tájékozódás fejlesztése, síkbeli tájékozódás fejlesztése óvodában, síkbeli tájékozódás fejlesztése játékok

Tovább