Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ár
6 190 Ft - 10 000 Ft

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ne feledd törzsvásárlói rendszerünket! Minden vásárlásnál pontot kapsz melyet bármikor levásárolhatsz!

Síkbeli tájékozódás fejlesztése

síkbeli tájékozódás fejlesztése szuper játékokkal!Síkbeli tájékozódás fejlesztése

Nálunk egy helyen megtalálod a legszuperebb fejlesztőjátékokat, amelyekkel meglepheted gyermeked! A síkbeli tájékozódás fejlesztése igazán fontos a gyerkőcöknek, ráadásul ezekkel a játékokkal mindezt szórakoztató keretek között élhetik át, felejthetetlen élményeket szerezhetnek a játékkal töltött idő alatt! A kínálatunkban található fantasztikus játékokkal csak úgy repül majd az idő, élvezetes lesz a tanulás! Nézz szét a játékaink között, szerezd be te is a legjobb fejlesztőjátékokat gyermekednek!

Tovább

Síkbeli tájékozódás fejlesztése szuper játékokkal!Szuper játékok a síkbeli tájékozódás fejlesztéséhez!

A síkbeli tájékozódás fejlesztése rendkívül fontos mérföldkő a gyermekek fejlődésében! Mindezt azonban megelőzi a testrészek megnevezésének és beazonosításának elsajátítása, valamint a térbeli tájékozódás is! Érdemes a gyerkőcöknek játékos feladatokat adni a gyakorláshoz, ebben segítenek az oldalunkon található szuper játékok! A jobb és bal kéz megkülönböztetése, az irányok megismerése után jöhetnek a kreatív feladatok, ha többet szeretnél tudni erről a témáról, ide kattintva számos érdekességről olvashatsz.

Síkbeli tájékozódás fejlesztése a Djeco-val!

A Djeco minőségi és időtálló játékai gyermeked otthoni játékgyűjteményének legkedveltebb darabjai lesznek! Szerezd be ezeket a szuper játékokat, amelyek elősegítik gyermeked számára a síkbeli tájékozódás fejlesztését! Legyen örömteli a játékkal töltött idő, a szórakoztató formában történő készségfejlesztés a legjobb tevékenység, amiben csak része lehet a gyerkőcöknek! Ezek a játékok messze elűzik az unalmat a lakásból, íme a legnépszerűbb játékaink a síkbeli tájékozódás fejlesztése kategóriából:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy megtaláld a legjobb játékokat!

síkbeli tájékozódás fejlesztése, síkbeli tájékozódás fejlesztése óvodában, síkbeli tájékozódás fejlesztése játékok

Tovább