Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 5 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
1 989 Ft - 23 991 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Mozgásfejlesztés

Mozgásfejlesztés szórakoztató játékokkal!Mozgásfejlesztés

Nálunk megtalálod a legszuperebb fejlesztő játékokat, amelyek részt vehetnek gyermeked szórakoztató formában történő mozgásfejlesztésében! Mindez már egészen kicsi kortól kezdve fontos része a gyermekek fejlődésének, hiszen a saját mozgásuk érzékelése és tudatosítása után elkezdenek érdeklődni a különféle játékok iránt! A játékkal, mozgással töltött idő hatással van az értelmi és személyiségfejlődésükre is, gondoskodj gyermeked megfelelő fejlesztéséről az oldalunkon található fantasztikus játékokkal!

Tovább

Mozgásfejlesztés szórakoztató játékokkal!Játékos mozgásfejlesztés!

A gyerkőcök mindennapi életében az egyik legfontosabb tevékenység a mozgás, a játék és a szórakoztató mozgásfejlesztés! Találd meg nálunk a gyermeked neméhez, életkorához, fejlettségi szintjéhez és érdeklődéséhez legjobban passzoló fantasztikus játékokat! Ezekkel a játékokkal örömteli élményekben lehet része, ezzel egy időben kiválóan fejlődhet az egyensúlyérzéke és a reflexei! Ha szeretnél többet tudni a gyermekkori mozgásfejlesztés fontosságáról, ide kattintva bővebben olvashatsz erről a témáról.

Mozgásfejlesztés a Djeco-val!

A Djeco minőségi, tartós anyagból készült strapabíró fejlesztőjátékai időtálló darabjai lesznek gyermeked otthoni játékgyűjteményének, ellenállnak majd a mindennapos használatnak! Kínálatunkban olyan játékokat találsz, amelyek pillanatok alatt a kedvencei lesznek, a vagány és mókás játékok segítségével szívesen tölti majd mozgással az időt! Lepd meg gyermeked néhány csodálatos darabbal az oldalunkon található játékok közül, íme a mozgásfejlesztés kategória legnépszerűb játékai:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legjobb fejlesztő játékok!

mozgásfejlesztés, mozgásfejlesztés gyerekeknek, mozgásfejlesztés otthon, mozgásfejlesztés óvodában

Tovább