Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
9 éves kortól - 12 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
1 979 Ft - 28 431 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 9 éves kortól

Játékok 9 éveseknek

Szuper kreatív szettek 9 éves kortól!Minden gyerek örül az ajándékoknak és szívesen játszik a legkülönfélébb dolgokkal. Ugyanakkor fontos, hogy olyan játékokat válasszunk számára, amik megfelelnek életkorának és hozzájárulnak fejlődéséhez. Itt találhatók összegyűjtve a legszuperebb játékok 1 éves kortól, melyek biztos befutók lesznek.
Egy kilencéves gyerek már lényegében kicsi felnőtt, sokat tud és nagyon ügyes. Szereti a bonyolultabb társasokat,logikai játékokat. KEdvelt elfoglaltságai közé tartozik az alkotás, a különböző képkészítőkkel való foglalatoskodás. Ilyen és hasonló játékok 9 éves kortól széles választékban találhatók weboldalunkon.

Tovább

Mivel játszik egy kilencéves?

Egy kilencéves gyerek már nagyon sokat tud a világról, tisztában van a hétköznapi dolgokkal. Ismeri az órát, tud számolni, olvasni. A legtöbbüknél elkezd kialakulni valamilyen egyéni érdeklődés, van, akit a zene, a hangszerek foglalkoztatnak, mások a képzőművészetek iránt kezdenek el érdeklődni, van, aki komolyabban elkezd sportolni. Egy kilencéves szívesen játszik egyre bonyolultabb játékokkal, társasokkal és logikai játékokkal. De egy 1000 darabos puzzle kirakásai is kihívás és szórakoztató játék 9 éveseknek. Ha szeretnél többet olvasni róla, milyen korban mivel játszanak szívesen a gyerekek, kattints ide.

Játékok 9 éves kortól

Szuper gondolkodtató logikai játék 9 éveseknek!Az ilyen korú gyerekek nagyon szeretnek alkotni és kipróbálnak újszerű technikákat is. Sokféle különböző kreatív szettet tudunk ajánlani, ami nagyszerű játék 9 éves kortól

Emellett található társasok, logikai játékok is webáruházunkban, amik megfelelnek egy kilencéves fejlettségi szintének.
A Djeco gyönyörű ékszerei csak arra várnak, hogy téged ékesítsenek. Válassz egy meseszép karkötőt vagy nyakláncot vagy kitűzőt. Ne feledd, ékszerdobozokat is találsz nálunk, amikben tárolhatod csecsebecséidet.

játékok 9 éveseknek, fiús játékok 9 éveseknek, lányos játékok 9 éveseknek, szülinapi játékok 9 éveseknek, játékok 9 éves kortól, fiús játékok 9 éves kortól, lányos játékok 9 éves kortól, fejlesztő játékok 9 éves kortól, társasjátékok 9 éves kortól

Tovább