Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Madárkás nyaklánc világítással - Nyaklánc - Calypso - Djeco

Madárkás nyaklánc világítással - Nyaklánc - Calypso - Djeco
Madárkás nyaklánc világítással - Nyaklánc - Calypso - Djeco
Madárkás nyaklánc világítással - Nyaklánc - Calypso - Djeco
Madárkás nyaklánc világítással - Nyaklánc - Calypso - Djeco

Madárkás nyaklánc világítással - Nyaklánc - Calypso - Djeco

Készíts egyedi, világítós nyakláncot, közben pedig ismerkedj meg az elektronika alapjaival! A Djeco készletével magadnak alakíthatod ki az áramköröket, amik ahhoz szükségesek, hogy a nyakláncod világítson. Nem csak egy szép kiegészítőt kapsz, de elsajátíthatod az elektronika alapjait is!

A Djeco Madárkás nyaklánc világítással - Nyaklánc - Calypso egy fantasztikus játék, amely lehetővé teszi, hogy készíts egyedi, világítós nyakláncot. A játékot a Djeco márka készítette és kifejezetten 8 éves vagy annál idősebb gyerekeknek ajánljuk.

A játék során megismerkedhetsz az elektronika alapjaival és létrehozhatod saját áramkörödet, amely lehetővé teszi a nyakláncod világítását. Ez nem csak egy szép kiegészítő, hanem a játék során elsajátíthatod az elektronika alapjait is.

A Djeco Madárkás nyaklánc világítással - Nyaklánc - Calypso játékot egyedül vagy barátaiddal is játszhatod, és valódi élmény lesz az egész családnak.

A játék ismertetőjében fontos megemlíteni, hogy a Djeco Madárkás nyaklánc világítással - Nyaklánc - Calypso számos elismerést kapott. A játék 2018-ban nyerte el az Év Játéka díjat és a Génie Játék Díjat is.

A játékhoz tartozik egy részletes útmutató, amely lépésről-lépésre elmagyarázza, hogyan készítheted el az áramkört és a nyakláncodat. A játékidő változó, attól függően, hogy mennyi időt szánsz a játékra és mennyi időbe telik az áramkör elkészítése.

A Djeco Madárkás nyaklánc világítással - Nyaklánc - Calypso játék egy fantasztikus ajándék lehet a gyerekeknek, akik szeretnek kreatívak lenni és érdeklődnek az elektronika iránt. A játék lehetőséget ad arra, hogy az áramkörök és a világítás világát felfedezd, miközben egyedi és szép nyakláncot készíthetsz magadnak. Ne habozz, szerezd be ezt a fantasztikus játékot még ma!


Ajánlott korosztály :
9 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco: Design By
Fejlesztési területek :
Finommotorika fejlesztése, Képzelet
Djeco cikkszám :
DJ09323
Méret :
3,7 x 16,8 x 22,1 cm
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
EAN
3070900093232
Cikkszám
66334

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!