Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Blog

Biztonságos játékok: Mire figyeljünk a játékvásárlásnál?
08
Jún

Az emberi élet legfontosabb állomásai között számontartjuk a gyermekkorunkat, amelynek az egyik legfontosabb eleme a játék. A játékok segítenek fejleszteni a gyerekek képességeit, kreativitását és személyiségét. Azonban, amikor játékokat vásárolunk a gyerekünknek, fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen szempontokat kell figyelembe vennünk a biztonságos játék kiválasztásához.

A legtöbb szülő tudja, hogy a játék az egyik legfontosabb dolog a gyerek életében. A játék segíti a gyerekeket abban, hogy fejlesszék a kognitív képességeiket, szociális készségeiket és érzelmi intelligenciájukat. Azonban, mint szülőknek, az egyik legfontosabb feladatunk, hogy biztonságos játékot válasszunk a gyerekeink számára.

A legjobb oktató játékok: Hogyan segíthetik gyermeked fejlődését?
08
Jún

A legjobb oktató játékok: Hogyan segíthetik gyermeked fejlődését?

Gyermeked fejlődése a legfontosabb cél az életedben. Az oktatás és a tanulás kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy gyermeked sikeres felnőtté váljon. Azonban a tanulás nem mindig könnyű feladat, főleg kisgyermekkorban. Azonban a játék és a tanulás együtt járhatnak, és az oktató játékok segíthetnek gyermekednek fejlődni és fejlődni azokon a területeken, amelyekben a legnagyobb szüksége van.

Az oktató játékok a játék és az oktatás kombinációja. Az ilyen játékok célja, hogy gyermeked tanuljon, miközben szórakozik. Az ilyen típusú játékok lehetnek matematikai, nyelvi, tudományos, társas, logikai és még sok más kategóriába sorolhatóak. Az oktató játékok célja az, hogy játékos módon segítsék gyermekedet az új dolgok megértésében és elsajátításában.

A legjobb játékok a gyerekek kézügyességének és motorikus képességeinek fejlesztésére
28
Márc

Szia, Kedves Olvasó! Üdvözlünk a GekkoToys.hu blogjában!


Ma egy izgalmas témáról fogunk beszélni: a legjobb játékokról, amelyek segítenek a gyerekek kézügyességének és motorikus képességeinek fejlesztésében. Mint ahogy tudjuk, a játékok nem csak szórakozást nyújtanak, hanem fontos eszközök a gyerekek fejlődésében is.

Lássuk hát, mely játékok azok, amelyek segítenek ebben a fontos területen!

 

 

A vélemények az Árukereső oldaláról származnak. Tőlünk függetlenül végzett felmérés alapján.

Gekkotoys vásárlói vélemények - Árukereső

*********


 A bolt vásárlója: Könnyű rendelés, minőségi játék


 Alexa: Teljesen elégedett vagyok, szuper mind három játék


 Katalin: Rendkívül jó minőségű játékok kaphatóak ötletes kivitelezéssel.


 Timi: Gördülékeny ügyintézés. Teljesen elégedett vagyok a bolttal. Annak ellenére, hogy az egyik termék nem volt raktáron, korrektül, szinte rendszeresen kaptam információt, hogy rajta vannak az ügyön és nemsokára meg is kaptam a csomagot. Nagyon rendben volt minden. Csak ajánlani tudom.


 Eszti: Jó minőségű, érdekes játékok.


 Bolt vásárlója: A djeco játékok nagyon igényesek, szépek, időtállóak


 Judit: Amiért tőlük vásároltam
Szép, igényesen kialakított fejlesztő játékok.


 ZiziGiziZiziGizi: Fa játékot kerestem és ezért vásároltam a webáruházban.


 A bolt vásárlója: Ajánlom


 A bolt vásárlója: Nagyon ízléses, csak sajnos drága termékek


 Clara: Elégedett vagyok


 Niki: Minden rendben zajlott. Elegedett vagyok a kiszolgalassal. A termékek szépek, igenyesek!


 Beke: Pozitív volt a tapasztalatom. Figyelmes szolgáltató, korrekt intézés.


 A bolt vásárlója: gondosan követték a megrendelés pillanatnyi állapotát


A többi véleményt az Árukereső fülre kattintva tudod elolvasni. Igyekszünk, hogy a kedves vásárlóink a lehető legelégedettebbek legyenek a termékeinkkel és a kiszolgálással. Köszönjük a bizalmat.

29
Jún

A gyerekek általában nem szeretik, ha sokáig kell várakozni, ilyenkor a figyelmüket leköthetjük különböző kifestőkkel és pár színes ceruzával. Ezek nem is foglalnak nagy helyet a táskában, könnyedén vihetjük magunkkal bárhova, így elkerülhetjük a stresszt, unalmat és szomorkodást.  Összegyűjtöttünk pár szép ingyenes nyomtatható kifestő ötletet lányoknak.