Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Blog

Gyereknap 2024 - Játék, tanulás és kreativitás a Djeco-val
09
Márc

Gyereknap 2024: Ajánlott játékok a Djeco kínálatából

Közeleg a gyereknap, és ha te is szeretnél egyedi, fejlesztő és szórakoztató ajándékkal meglepni a gyerekeket, akkor jó helyen jársz! A GekkoToys.hu széles kínálatában megtalálhatod a Djeco legjobb játékait, amelyek tökéletesek lesznek e jeles nap alkalmából. Lássuk, miért érdemes Djeco játékokat választanod és melyik termékeket ajánljuk különösen erre az alkalomra.

Korosztályonként itt szét tudsz nézni.

Hogyan integráljuk a játékot a gyermek napi tanulásába?
23
Febr

A játék nem csupán szórakozás; egyben az egyik leghatékonyabb módja a tanulásnak is. A játékos tanulás lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy aktívan részt vegyenek a tanulási folyamatban, fokozva érdeklődésüket és javítva tanulási képességüket. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan integrálhatjuk a játékot a gyermek napi tanulási rutinjába, segítve ezzel a szülőket és pedagógusokat a hatékony és élvezetes tanulási környezet kialakításában.

Zöld játékok: Hogyan válasszunk környezetbarát játékokat?
23
Febr

A környezettudatosság egyre fontosabb szerepet tölt be mindennapjainkban, ami a játékválasztásunkat is befolyásolja. Ahogy törekszünk egy zöldebb bolygóért, úgy választunk környezetbarát termékeket otthonainkba és gyermekeink életébe. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan választhatunk fenntartható és környezetbarát játékokat, amelyek nem csak a gyerekeinknek okoznak örömet, de a Földünk védelmében is részt vállalnak.

Digitális játékok vs. Hagyományos játékok: Előnyök és hátrányok
23
Febr

A digitális kor hajnalán a játékok világa is átalakulóban van. A hagyományos játékok, mint amilyenek a társasjátékok, építőkockák és szerepjátékok, már nem az egyetlen opció a gyerekek számára. A digitális játékok, beleértve az oktatási applikációkat és videójátékokat, új dimenziókat nyitottak meg a szórakozásban és a tanulásban egyaránt. Ez a cikk áttekinti a digitális és hagyományos játékok előnyeit és hátrányait, segítve ezzel a szülőket a legmegfelelőbb játékok kiválasztásában gyermekük számára.

Játékok, amelyek segítenek a gyerekek szociális készségeinek fejlesztésében
23
Febr

A gyermekkori fejlődés egyik legfontosabb aspektusa a szociális készségek kialakulása. Ezek a készségek nem csak azt határozzák meg, hogyan lépünk kapcsolatba másokkal, hanem az önbizalom, empátia és együttműködés képességét is fejlesztik. A GekkoToys.hu oldalon különös figyelmet fordítunk arra, hogy olyan játékokat kínáljunk, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem értékes készségfejlesztő eszközök is. Mint fejlesztőpedagógus, célom, hogy segítsek a szülőknek és nevelőknek megérteni, mely játékok nyújthatják a legnagyobb támogatást gyermekük szociális készségeinek fejlesztésében.

Hogyan válasszunk biztonságos játékokat gyerekeknek?
23
Febr

A modern kor szülői kihívásai között kiemelkedik egy olyan döntés fontossága, amely első pillantásra talán egyszerűnek tűnhet: a játékválasztás. Azonban a választás nem csupán a gyermek szórakoztatásáról szól; sokkal több annál. A biztonságos játékok kiválasztása alapvető fontosságú a gyermek egészséges fejlődéséhez és biztonságához. A gekkotoys.hu oldalon ezt a célt szem előtt tartva kínálunk játékokat, amelyek nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztő jellegűek is, ráadásul mindezt a biztonság jegyében.

Mint fejlesztőpedagógus, szívügyemnek tekintem, hogy a szülők megfelelő tájékoztatást kapjanak arról, hogyan választhatják ki a legbiztonságosabb játékokat gyermekeik számára. Ebben a cikkben szeretnék néhány hasznos tanácsot és tippet megosztani, amelyek segítenek a szülőknek a bőséges kínálatból a legjobb és legbiztonságosabb játékok kiválasztásában.

A legjobb oktatási játékok korosztályonként
23
Febr

Szülőként és pedagógusként egyaránt tudjuk, hogy a gyermekek fejlődése kulcsfontosságú. Az oktatási játékok nem csupán szórakoztató időtöltést biztosítanak, hanem értékes tanulási lehetőségeket is kínálnak a különböző korosztályok számára. A GekkoToys.hu-nál hiszünk abban, hogy a megfelelő játékok kiválasztásával hozzájárulhatunk a gyerekek szellemi, érzelmi és motoros képességeinek fejlesztéséhez. Ezért összegyűjtöttük a legjobb oktatási játékokat korosztályonként, különös tekintettel a Djeco márkára, amely ismert a magas minőségű, innovatív és fejlesztő hatású játékaival. Cikkünkben bemutatjuk, hogy melyik korosztály számára milyen játékok a legjobbak, és hogyan segíthetik ezek a játékok a gyerekeket a mindennapi tanulásban és fejlődésben.

Montessori Játékok: Játék és Fejlődés Kéz a Kézben
17
Nov

Amikor a gyermekjátékok világába merülünk, egy különleges kategória, amely kiemelkedik, a Montessori játékok. Ezek a játékok nem csupán szórakozást nyújtanak, hanem fontos szerepet játszanak a gyerekek korai fejlődésében. A Montessori módszer, amit Maria Montessori olasz orvos és pedagógus fejlesztett ki, az önálló tanulás és felfedezés elvén alapul. Ez a megközelítés különösen hangsúlyozza a gyakorlati élet készségeinek, a környezettel való interakciónak és a gyerekek egyéni ütemének tiszteletben tartását.

Gyermeked első játékai: Mire érdemes figyelni?
08
Jún

Ahogy arra minden szülő tisztában van, a játékok a gyermekünk fejlődése és boldogsága szempontjából kiemelkedő fontossággal bírnak. Azonban, amikor az első játékokat választjuk ki a kicsiknek, számos szempontot kell figyelembe vennünk annak érdekében, hogy a játék valóban megfelelő legyen a korosztályuknak és fejlődési szintjüknek. A Gekko Toys játékboltban számos olyan termék áll rendelkezésre, amelyek segítenek a baba fejlődésében, azonban mielőtt elindulnánk a boltba, érdemes átgondolni, hogy milyen szempontok alapján válasszuk ki a megfelelő játékot.

Biztonságos játékok: Mire figyeljünk a játékvásárlásnál?
08
Jún

Az emberi élet legfontosabb állomásai között számontartjuk a gyermekkorunkat, amelynek az egyik legfontosabb eleme a játék. A játékok segítenek fejleszteni a gyerekek képességeit, kreativitását és személyiségét. Azonban, amikor játékokat vásárolunk a gyerekünknek, fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen szempontokat kell figyelembe vennünk a biztonságos játék kiválasztásához.

A legtöbb szülő tudja, hogy a játék az egyik legfontosabb dolog a gyerek életében. A játék segíti a gyerekeket abban, hogy fejlesszék a kognitív képességeiket, szociális készségeiket és érzelmi intelligenciájukat. Azonban, mint szülőknek, az egyik legfontosabb feladatunk, hogy biztonságos játékot válasszunk a gyerekeink számára.

A legjobb kültéri játékok gyerekeknek minden évszakban
23
Febr

A friss levegőn való játék nemcsak a gyerekek fizikai egészségét támogatja, hanem hozzájárul szellemi és érzelmi fejlődésükhöz is. A szabadban töltött idő lehetőséget ad a kreativitás, az önállóság és a problémamegoldó képességek fejlesztésére. Ebben a cikkben az év minden szakájában alkalmazható kültéri játékokat mutatunk be, hogy a szülők inspirációt kapjanak, hogyan tartsák aktívan a gyerekeket.

A legjobb oktató játékok: Hogyan segíthetik gyermeked fejlődését?
08
Jún

A legjobb oktató játékok: Hogyan segíthetik gyermeked fejlődését?

Gyermeked fejlődése a legfontosabb cél az életedben. Az oktatás és a tanulás kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy gyermeked sikeres felnőtté váljon. Azonban a tanulás nem mindig könnyű feladat, főleg kisgyermekkorban. Azonban a játék és a tanulás együtt járhatnak, és az oktató játékok segíthetnek gyermekednek fejlődni és fejlődni azokon a területeken, amelyekben a legnagyobb szüksége van.

Az oktató játékok a játék és az oktatás kombinációja. Az ilyen játékok célja, hogy gyermeked tanuljon, miközben szórakozik. Az ilyen típusú játékok lehetnek matematikai, nyelvi, tudományos, társas, logikai és még sok más kategóriába sorolhatóak. Az oktató játékok célja az, hogy játékos módon segítsék gyermekedet az új dolgok megértésében és elsajátításában.

A legjobb játékok a gyerekek kézügyességének és motorikus képességeinek fejlesztésére
28
Márc

 

Ma egy izgalmas témáról fogunk beszélni: a legjobb játékokról, amelyek segítenek a gyerekek kézügyességének és motorikus képességeinek fejlesztésében. Mint ahogy tudjuk, a játékok nem csak szórakozást nyújtanak, hanem fontos eszközök a gyerekek fejlődésében is.

Lássuk hát, mely játékok azok, amelyek segítenek ebben a fontos területen!

 

 

A vélemények az Árukereső oldaláról származnak. Tőlünk függetlenül végzett felmérés alapján.

Gekkotoys vásárlói vélemények - Árukereső

*********


 A bolt vásárlója: Könnyű rendelés, minőségi játék


 Alexa: Teljesen elégedett vagyok, szuper mind három játék


 Katalin: Rendkívül jó minőségű játékok kaphatóak ötletes kivitelezéssel.


 Timi: Gördülékeny ügyintézés. Teljesen elégedett vagyok a bolttal. Annak ellenére, hogy az egyik termék nem volt raktáron, korrektül, szinte rendszeresen kaptam információt, hogy rajta vannak az ügyön és nemsokára meg is kaptam a csomagot. Nagyon rendben volt minden. Csak ajánlani tudom.


 Eszti: Jó minőségű, érdekes játékok.


 Bolt vásárlója: A djeco játékok nagyon igényesek, szépek, időtállóak


 Judit: Amiért tőlük vásároltam
Szép, igényesen kialakított fejlesztő játékok.


 ZiziGiziZiziGizi: Fa játékot kerestem és ezért vásároltam a webáruházban.


 A bolt vásárlója: Ajánlom


 A bolt vásárlója: Nagyon ízléses, csak sajnos drága termékek


 Clara: Elégedett vagyok


 Niki: Minden rendben zajlott. Elegedett vagyok a kiszolgalassal. A termékek szépek, igenyesek!


 Beke: Pozitív volt a tapasztalatom. Figyelmes szolgáltató, korrekt intézés.


 A bolt vásárlója: gondosan követték a megrendelés pillanatnyi állapotát


A többi véleményt az Árukereső fülre kattintva tudod elolvasni. Igyekszünk, hogy a kedves vásárlóink a lehető legelégedettebbek legyenek a termékeinkkel és a kiszolgálással. Köszönjük a bizalmat.

29
Jún

A gyerekek általában nem szeretik, ha sokáig kell várakozni, ilyenkor a figyelmüket leköthetjük különböző kifestőkkel és pár színes ceruzával. Ezek nem is foglalnak nagy helyet a táskában, könnyedén vihetjük magunkkal bárhova, így elkerülhetjük a stresszt, unalmat és szomorkodást.  Összegyűjtöttünk pár szép ingyenes nyomtatható kifestő ötletet lányoknak.