Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ár
2 249 Ft - 34 390 Ft

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Játékok 0 éves kortól

Játékok csecsemőknek

Aranyos csörgők, rágókák, játékok 0 éves kortól!Ha baba születik egy családba, biztosan mindenki szeretné elhalmozni szebbnél szebb ajándékokkal, játékokkal. Egy csecsemő ugyanakkor még nem sok mindennel tud játszani, ezért jól végig kell gondolni, ha valami hasznosat szeretnénk neki adni. A legnépszerűbbek a különböző csörgők és rágókák, de felkapottak még a szundikendők és más alvós plüssök is. Webáruházunkban széles választékban találhatók játékok 0 éves kortól. A Djeco és a Deglingos termékei mind magas minőségűek, egyedi kivietelezésűek és bababarátok.

Tovább
 

Mivel játszik szívesen egy újszülött?

Egy csecsemő az első hetekben még nem sokat észlel a körülötte lévő világból. De, ahogy telnek a hetek, a hónapok, látása és hallása egyre inkább fejlődik és elkezdik érdekelni a különböző színes, hangot adó, mozgó dolgok. Lekötik figyelmét a kiságy felé akasztható zenélő-forgó játékok, vagy az olyan játékok, amiken tükröződő felületek vannak. Ahogy elkezdi felfedezni a testét, arra is fokozatosan jön rá, hogy hatással tud lenni a körülötte lévő világra. Tehetünk a keze ügyébe olyan tárgyakat, amiket ütögethet, arrébb toszigálhat, ezzel is jól elszórakozik. Nagyon hasznosak továbbá a rágókák, amik a fogzás időszakában enyhítik a baba fájdalmát. Ha szeretnél bővebben olvasni róla, milyen játékok valók újszülötteknek, kattints ide.

Játékok 0 éves kortól

Webáruházunkban főképpen Djeco és Deglingos márkájú termékeket találsz, melyek között előfordulnak játékok 0 éves kortól. Szuper csörgőjáték 0 éves kortól!A Djeco magas minőségű, környezet- és bababarát terméki biztosan elnyerik majd tetszésedet. Egyedi kivitelezésű,  meseszép csörgők, rágókák és függő játékok.

A Deglingos egyedi szundikendői és plüssei igazán különlegesek:

Nézz szét webáruházunkban és válogass kínálatunkból. Itt megtalálhatók a legszuperebb játékok 0 éves kortól!

játékok 0 éves kortól, játékok 0-3 éves korig, játék 0-3 éves korig, készségfejlesztő játékok 0 éves kortól

Tovább