Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Fejlesztési területek

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 10 éves kortól

DJECO Játékok 10 éves kortól: A kreatív játékok, amelyek még mindig izgalmasak

A DJECO játékok már régóta ismertek a minőségi és kreatív játékok kategóriájában. Azonban a legtöbb ember úgy véli, hogy a DJECO játékok kifejezetten az alsóbb életkorú gyermekek számára készülnek. Azonban a DJECO játékok sokkal szélesebb körűek, és számos kreatív játékot kínálnak a 10 éves kortól felfelé. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb DJECO játékokat, amelyek még mindig izgalmasak a nagyobb gyerekek számára.

Tovább

Az egyik legnépszerűbb DJECO játék a Memo Djeco. A Memo Djeco az egész család számára szórakozást nyújt, és a gyermekek számára fejlesztő hatással bír. A játékban két játékos vesz részt, akiknek a célja, hogy megtalálják a párját a kártyákon. A játék segít a koncentráció és a memória fejlesztésében, és rengeteg izgalmas pillanatot nyújt az egész családnak.

A DJECO logikai játékai szintén nagyon izgalmasak a nagyobb gyermekek számára. Az összetett feladványok, mint például a Tangram Djeco és a Cubissimo Djeco, olyan kihívásokat jelentenek, amelyek segítik a logikus gondolkodást és a problémamegoldást.

A DJECO játékok között számos kreatív játékot találhatunk, amelyek kiválóak a 10 éves és annál idősebb gyermekek számára. A kreatív játékok, mint például a Textile Djeco és a Artistic Patch Djeco, lehetővé teszik a gyermekeknek, hogy kifejezzék kreativitásukat és alkotói készségeiket.

Az építőjátékokat is javasoljuk a 10 éves és annál idősebb gyermekeknek, mivel ezek olyan kihívásokat jelentenek, amelyek segítik a gyermekek finom motoros képességeinek és a kreativitásának fejlődését. A DJECO építőkockái különleges formájúak és színesek, amelyek hozzájárulnak a gyermek képzeletének és kreativitásának fejlesztéséhez.

Tovább