Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Fejlesztési területek

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Játékok 10 éves kortól

DJECO Játékok 10 éves kortól: A kreatív játékok, amelyek még mindig izgalmasak

A DJECO játékok már régóta ismertek a minőségi és kreatív játékok kategóriájában. Azonban a legtöbb ember úgy véli, hogy a DJECO játékok kifejezetten az alsóbb életkorú gyermekek számára készülnek. Azonban a DJECO játékok sokkal szélesebb körűek, és számos kreatív játékot kínálnak a 10 éves kortól felfelé. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb DJECO játékokat, amelyek még mindig izgalmasak a nagyobb gyerekek számára.

Tovább

Az egyik legnépszerűbb DJECO játék a Memo Djeco. A Memo Djeco az egész család számára szórakozást nyújt, és a gyermekek számára fejlesztő hatással bír. A játékban két játékos vesz részt, akiknek a célja, hogy megtalálják a párját a kártyákon. A játék segít a koncentráció és a memória fejlesztésében, és rengeteg izgalmas pillanatot nyújt az egész családnak.

A DJECO logikai játékai szintén nagyon izgalmasak a nagyobb gyermekek számára. Az összetett feladványok, mint például a Tangram Djeco és a Cubissimo Djeco, olyan kihívásokat jelentenek, amelyek segítik a logikus gondolkodást és a problémamegoldást.

A DJECO játékok között számos kreatív játékot találhatunk, amelyek kiválóak a 10 éves és annál idősebb gyermekek számára. A kreatív játékok, mint például a Textile Djeco és a Artistic Patch Djeco, lehetővé teszik a gyermekeknek, hogy kifejezzék kreativitásukat és alkotói készségeiket.

Az építőjátékokat is javasoljuk a 10 éves és annál idősebb gyermekeknek, mivel ezek olyan kihívásokat jelentenek, amelyek segítik a gyermekek finom motoros képességeinek és a kreativitásának fejlődését. A DJECO építőkockái különleges formájúak és színesek, amelyek hozzájárulnak a gyermek képzeletének és kreativitásának fejlesztéséhez.

Tovább