Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Diamoniak - gyűjtögetős kártyajáték - Djeco

Diamoniak - gyűjtögetős kártyajáték  - Djeco
Diamoniak - gyűjtögetős kártyajáték  - Djeco
Diamoniak - gyűjtögetős kártyajáték  - Djeco
Diamoniak - gyűjtögetős kártyajáték  - Djeco

Diamoniak - gyűjtögetős kártyajáték - Djeco

Alakítsd ki saját stratégiáját, hogy felépítse a kastélyt. Gyönyörű lányos kártyajáték!Kalandos vagy óvatos, minden játékos kialakíthatja a saját stratégiáját, hogy felépítse a kastélyt.
Óvakodj a bosziktól,mert megbabonáznak.

Djeco: DIAMONIAK kártyajáték

Ajánlott életkor: 5-9 év

Játékosok száma: 2-4 fő

Játék tartalma: 54 kártyalap: 4x6=24 "kastély" kártya, 20 "gyémánt" kártya,

7 "boszorkány"kártya, 3 "tündér" kártya.

A játék célja: Elsőként kell felépíteni a játékos színének megfelelő várat.


A játék előkészülete: Helyezzük a kártyákat lefelé fordítva az asztal közepére.
A játék menete: Az óramutató járásával megegyező irányban halad a játék. A legfiatalabb játékos vesz egy kártyát, amit megmutat a többi játékosnak. A játék során a játékosoknak legalább egyszer húzniuk kell, azután eldönthetik, hogy húznak még vagy a következő játékos jöhet.

Amikor húz a játékos egy kártyát a pakliból 4 féle lehetősége van:

- Ha egy "kastély" kártyát húz:

- ha még nem kezdett el kastélyt építeni, akkor maga elé teszi a kártyát és elkezdi építeni a húzott lap színe szerinti kastélyt (hacsak egy másik játékos még nem kezdett el építeni ilyen színű kastélyt).

- Ha más már elkezdett ilyen színű kastélyt építeni, akkor a felhúzott lapot a jobb keze felől maga elé helyezi. Amikor a játékosra újra rákerül a sor, akkor minden kártyát, ami a saját színéhez tartozik, fel kell használnia a kastélyépítéshez. A más színű kastélykártyákat azonban az asztalra kell helyezni a játékos jobb oldalára (talán megszabadul tőlük vagy "eladja" őket később a játék során.)
Egy "kastély" kártya felhúzása után a játékos húzhat egy másik kártyát a pakliból.
- Ha egy "tündér" kártyát húzott: akkor leteszi a kártyát az asztalra a játékos a jobb oldalára, és húzhat egy másik lapot a pakliból.

- Ha "gyémánt" kártyát húz: akkor a jobboldalára teszi az asztalon és húzhat egy másik lapot a pakliból. A "gyémánt" kártyákkal "kastély" kártyákat lehet venni másik játékostól, és segít kiegészíteni a saját kastélyt a saját színű kártyákkal (3 "gyémánt" kártyát lehet átváltani 1 "kastély" kártyára).

Vigyázat: - Ha egy játékos venni szeretne egy "kastély" kártyát (minden fordulóban csak 1 kártyát lehet venni) akkor nem húzhat a pakliból abban a fordulóban.
A játékosok nem utasíthatják el, hogy eladják a "kastély"kártyájukat.

- Ha a játékos egy "boszorkány" kártyát húz: Balszerencse. A játékosnak a "boszorkány" és 3-at a kártyái közül (gyémánt vagy a többi játékos színe szerinti kastély kártyát vagy akár a saját színű kastély kártyát is) a pakli mellé kell tennie az asztal közepére és a következő játékos jöhet. Ha kevesebb, mint 3 kártyája van, akkor annyit amennyi lapja maradt. - Ha a játékosnak van egy tündér kártyája, akkor azzal semlegesítheti a boszorkánykártyát úgy, hogy a boszorkány kártyát és a tündér kártyát a pakli mellé teszi az asztal közepére és a következő játékos jöhet.
A pakli: Amikor nincs több lap, akkor az egyik játékos veszi az összes lapot, ami a pakli mellett gyűjtöttek a játék során, megkeveri őket és visszateszi azokat egy új pakliként az asztal közepére.

Ki a nyertes? Az első játékos, akinek sikerül felépítenie a saját kastélyát teljesen (6 azonos színű kártyából), az nyer.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Figyelem, Gondolkodási műveletek
Djeco cikkszám :
DJ05117
Méret :
2,9 x 8,7 x 11,9 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

3 450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft

Részletek

Diamoniak - gyűjtögetős kártyajáték a Djeco-tól, amelyre minden kislány varázslatosként tekint majd! Az 5-9 éves korosztálynak ajánlott játék 2-4 fővel játszható, és körülbelül 20 percig tart egy játszma. A játék célja, hogy minden játékos felépítse a saját színének megfelelő kastélyt, és az első, aki ezt megteszi, nyer. Azonban óvakodni kell a boszorkányoktól, mert megbabonáznak.

A játék tartalma 54 kártyalapból áll, amelyek között megtalálhatók a kastélykártyák, a gyémántkártyák, a boszorkánykártyák és a tündérkártyák. A játék során a játékosoknak legalább egyszer húzniuk kell, majd eldönthetik, hogy húznak még vagy a következő játékos jöhet. Ha egy játékos kastélykártyát húz, akkor elkezdi építeni a húzott lap színe szerinti kastélyt, és ha más már elkezdett ilyen színű kastélyt építeni, akkor a felhúzott lapot maga elé helyezi. A játékosoknak a játék során figyelniük kell a többi játékos kastélya építését, és ha lehetőségük van rá, akkor megpróbálják megakadályozni a másik játékost a kastély építésében.

A játékmenet egyszerű, de a játékosoknak kell kialakítaniuk a saját stratégiájukat, ha győzni akarnak. A gyerekeknek nem csak szórakoztató, de tanulságos is a játék, hiszen fejleszti a logikus gondolkodást, a figyelmet és a stratégiai tervezést.

A Djeco márka egyébként híres arról, hogy gyerekeknek szánt játékai szórakoztatóak, tanulságosak és fantasztikusan szépek. A cikkszámuk DJ05117, és a Diamoniak - gyűjtögetős kártyajáték a legújabb játékuk. Ha keresel egy olyan játékot, amely nem csak szórakoztató, hanem tanulságos is, akkor a Diamoniak - gyűjtögetős kártyajáték a tökéletes választás. A játék segít a gyerekeknek fejleszteni a logikus gondolkodást, a figyelmet és a stratégiai tervezést, miközben élvezik a varázslatos játékmenetet. Ahogy a kislányok építik a kastélyukat, úgy építik a stratégiájukat is, hogy győzni tudjanak. Az összes játékos élvezni fogja a játék varázslatos világát és érdekes kihívásait, így garantáltan jó időt töltenek majd együtt.

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (181)
EAN
3070900051171
Cikkszám
50180

Bemutató videó

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek