Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Vonat a tanyáról - Építő játék - Créaroule, my little train - Djeco

Vonat a tanyáról - Építő játék - Créaroule, my little train - Djeco

Vonat a tanyáról - Építő játék - Créaroule, my little train - Djeco

Vonat a tanyáról - Építő játék - Djeco

Ajánlott termékünk: Vonat a tanyáról - Építő játék - Djeco

Leírás: Készülj egy izgalmas kalandra a Djeco fa kisvonatával! A "Vonat a tanyáról" játék lehetőséget biztosít a gyerekek számára, hogy egy varázslatos utazáson vehess részt, miközben a tanyán élő állatokat szállítják. A színpompás kialakítás és a különböző formák sokfélesége garantálja, hogy a játék során nem csupán kiválóan szórakoznak, hanem fejlesztik finommotoros készségeiket is.

Miért válaszd a "Vonat a tanyáról" játékot?

  • Fejleszti a finommotoros készségeket és a forma-felismerést.
  • Növeli az állatok iránti ismereteket, miközben szórakoztat.
  • A magas minőségű fa anyag biztosítja a játék tartósságát.
  • Színpompás és gyerekbarát dizájn.

Tedd felejthetetlenné a játékidőt!

A "Vonat a tanyáról" építő játék nem csak szórakozás, hanem kiváló eszköz a gyerekek képességeinek fejlesztésére is. Legyen szó forma-felismerésről, finommotorikáról vagy csak egyszerű kikapcsolódásról, ez a Djeco termék minden igényt kielégít. Ne hagyjátok ki ezt a különleges lehetőséget, hogy fejlesztő és szórakoztató módon tölthessétek a közös időt.

Küldetésünk

Az Djeco elkötelezett amellett, hogy minőségi, tanulságos és szórakoztató játékokat kínáljon a gyerekek számára. A "Vonat a tanyáról" játékunkkal célunk, hogy ösztönözzük a kreatív gondolkodást, fejlesszük a gyermeki készségeket és hozzájáruljunk a gyerekek boldog és tartalmas szabadidős tevékenységeihez.

Rendeld meg most és garantálj egy felejthetetlen kalandot a gyermeked számára, miközben fejleszti készségeit és bővíti tudását a tanyán élő állatok világáról. Ne feledd, a minőségi idő, amit gyermekeddel töltöd, megfizethetetlen!


A Djeco márka egyik legizgalmasabb terméke a Créaroule, my little train játék, ami egy építő játék és egy kisvonat egyszerre. A játékot kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik, hiszen a színpompás játék segít a formák helyes felismerésében és fejleszti a finommotoros készségeket. Ráadásul megismerkedhetnek a tanyán élő állatokkal is, ami szélesíti a gyerekek ismereteit. A Vonat a tanyáról játékban egy kisvonatot kell építeni, ami körbe-körbe jár a tanya körül és összegyűjti az állatokat. A játékban 14 darab fa alkatrész található, amiket a gyerekeknek kell összepattintani a vonathoz. Az összeszerelés egyszerű, így a gyerekek gyorsan elkezdhetik játszani. A játék ideális 3 éves kortól kezdve, és 5 éves kor felett is szívesen játszanak vele a gyerekek. A játékhoz kapcsolódóan a játékidő is szerepel, ami 15-30 percet jelent, így az apróságok nem unatkoznak el hamar. A játékot egyedül vagy többen is lehet játszani, így akár a család is bevonható a játékba. A játéknak nincsenek elnyert díjai, azonban a Djeco márka hírneve garantálja a minőségi és szórakoztató játékot. Összességében a Djeco Vonat a tanyáról játék kiváló választás a kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. A játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a gyerekek készségeit és ismeretanyagát is. A Djeco termékcsalád magas minősége pedig garantálja, hogy a játék hosszú távon is szórakoztató maradjon. Vidd el otthonodba a Djeco Vonat a tanyáról játékát, és élvezd a közös játékélményt a gyerekekkel! Djeco cikkszám: DJ06317.

Ajánlott korosztály :
1,5 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Mozgásfejlesztés, Képzelet, Szem-kéz-koordináció
Djeco cikkszám :
DJ06317
Méret :
8,9 x 41,7 x 12,9 cm
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 57 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (19)
EAN
3070900063174
Cikkszám
66317

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!