Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 3 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
2 130 Ft - 12 751 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Lule Toys

A Lulë Toys márka termékeit büszkén kínáljuk Magyarországon elsőként. Mint pedagógus, kiemelném, hogy ezek a játékok nem csupán a gyermeki játék élményét gazdagítják, hanem a fejlődésüket is elősegítik. A Lulë Toys játékai lágy színeikkel békét és nyugalmat árasztanak a gyerekszobákba, és finom esztétikai hatást kölcsönöznek a térnek. Tökéletesen illeszkednek minden játéksarokba, és ami a legfontosabb, gyermek kezébe valók!

A Lulë Toys termékei látszólag finomak, mégis erős karaktert képviselnek – ezzel kedvességet és melegséget hoznak a gyerekszobákba, és hamar a játék elengedhetetlen társai lesznek. Funkciójukkal szórakoztatják a gyerekeket, fejlesztik intelligenciájukat, és a legjobbat képviselik – egy természetes környezetet nyújtanak a felnövekedéshez. Elegánsak és letisztultak, kiemelkedő minőségűek és stílusosak.

Amiért mi, pedagógusok, különösen értékeljük ezeket a játékokat, az az, hogy minden darabja ösztönzi a gyerekeket a felfedezésre, a finommotoros készségek fejlesztésére és a kreatív gondolkodásra. A Lulë Toys készítői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy játékaik támogassák a gyermeki képzeletet és elősegítsék a kognitív képességek fejlődését. Ezen játékokkal a gyerekek nem csupán játszanak, hanem tanulnak is – a színek, formák és textúrák révén megismerkedhetnek a világ sokszínűségével, miközben játékos tevékenységük során értékes készségeket sajátíthatnak el. A Lulë Toys tehát nem csak egy játékmárka, hanem egy fejlesztő eszköz, amely hozzájárul a gyerekek harmonikus fejlődéséhez

Tovább