Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
10 perc - 60 perc
Fejlesztési területek
Ár
3 200 Ft - 20 001 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Téri tájékozódás

Téri tájékozódás fejlesztése szuper játékokkal!Téri tájékozódás

Válaszd ki a legjobb fejlesztőjátékokat gyermekednek az oldalunkon található téri tájékozódás kategóriából! A gyermekek mindennapi életében rendkívül fontos, hogy szórakoztató, játékos formában fejlődhessenek alapvető készségeik, így valódi öröm lehet számukra a tanulás! Ezek a játékok kiválóan fejlesztik a térlátást és a logikát, fejtörő feladatok formájában ismertetik meg a gyerekeket a térben különféleképpen elhelyezkedő dolgokkal! Nálunk garantáltan szuper játékokat szerezhetsz be gyermeked játékgyűjteményébe!

Tovább

Téri tájékozódás fejlesztése szuper játékokkal!Téri tájékozódás fejlesztése szuper játékokkal!

Mint a legtöbb játéktevékenység esetében, a téri tájékozódás fejlesztése közben is rendkívül fontos, hogy pozitív hatások, sikerélmények érjék a gyerkőcöket! Válassz gyermeked számára a fejlettségi szintjének megfelelő játékokat az oldalunkon található fantasztikus darabok közül, hogy örömteli élményeket szerezhessen a különféle ismeretek elsajátításakor! Ha szeretnél további ötleteket gyűjteni ebben a témában, ide kattintva megismerheted a fejlesztés folyamatának szakaszait is.

Téri tájékozódás fejlesztése a Djeco-val!

A Djeco minőségi és időtálló játékai tökéletesek a gyermekek térlátásának, térérzékelésének szórakoztató fejlesztéséhez! A szuper kialakítású játékokkal, a kihívást és gondolkodást igénylő feladványokkal garantált a sikerélmény a téri tájékozódás fejlesztése során, ezáltal a gyerkőcök kedvenc elfoglaltsága lesz a velük való játék! Lepd meg gyermeked egy-egy fantasztikus játékkal, gondoskodj a folyamatos fejlesztéséről már kisgyermekkorban! Íme néhány remek játék az oldalunkon található téri tájékozódás kategórából:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy megtaláld a legjobb fejlesztő játékokat!

téri tájékozódás, téri tájékozódás fejlesztése, téri tájékozódás játék, téri tájékozódés feladatok

Tovább