Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 8 éves kortól
Játékidő
10 perc - 60 perc
Fejlesztési területek
Ár
2 470 Ft - 20 000 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Téri tájékozódás

Téri tájékozódás fejlesztése szuper játékokkal!Téri tájékozódás

Válaszd ki a legjobb fejlesztőjátékokat gyermekednek az oldalunkon található téri tájékozódás kategóriából! A gyermekek mindennapi életében rendkívül fontos, hogy szórakoztató, játékos formában fejlődhessenek alapvető készségeik, így valódi öröm lehet számukra a tanulás! Ezek a játékok kiválóan fejlesztik a térlátást és a logikát, fejtörő feladatok formájában ismertetik meg a gyerekeket a térben különféleképpen elhelyezkedő dolgokkal! Nálunk garantáltan szuper játékokat szerezhetsz be gyermeked játékgyűjteményébe!

Tovább

Téri tájékozódás fejlesztése szuper játékokkal!Téri tájékozódás fejlesztése szuper játékokkal!

Mint a legtöbb játéktevékenység esetében, a téri tájékozódás fejlesztése közben is rendkívül fontos, hogy pozitív hatások, sikerélmények érjék a gyerkőcöket! Válassz gyermeked számára a fejlettségi szintjének megfelelő játékokat az oldalunkon található fantasztikus darabok közül, hogy örömteli élményeket szerezhessen a különféle ismeretek elsajátításakor! Ha szeretnél további ötleteket gyűjteni ebben a témában, ide kattintva megismerheted a fejlesztés folyamatának szakaszait is.

Téri tájékozódás fejlesztése a Djeco-val!

A Djeco minőségi és időtálló játékai tökéletesek a gyermekek térlátásának, térérzékelésének szórakoztató fejlesztéséhez! A szuper kialakítású játékokkal, a kihívást és gondolkodást igénylő feladványokkal garantált a sikerélmény a téri tájékozódás fejlesztése során, ezáltal a gyerkőcök kedvenc elfoglaltsága lesz a velük való játék! Lepd meg gyermeked egy-egy fantasztikus játékkal, gondoskodj a folyamatos fejlesztéséről már kisgyermekkorban! Íme néhány remek játék az oldalunkon található téri tájékozódás kategórából:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy megtaláld a legjobb fejlesztő játékokat!

téri tájékozódás, téri tájékozódás fejlesztése, téri tájékozódás játék, téri tájékozódés feladatok

Tovább