Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 10 éves kortól
Játékosok száma
0 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc
Fejlesztési területek
Ár
1 240 Ft - 25 890 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Gondolkodási műveletek

Szuper gondolkodási műveletek játékok!Gondolkodási műveletek

Találd meg gyermeked számára a korához, neméhez, fejlettségi szintjéhez legjobban passzoló játékot a gondolkodási műveletek kategóriában! Kezdjetek előbb az egyszerűbb, majd folytassátok a komplexebb játékokkal, hogy meglegyen a sikerélmény a játék során! A szórakoztató feladványok megoldásakor a gyerkőcök észre sem veszik, mennyi mindent tanulnak! Lepd meg gyermeked egy csodálatos játékkal, hogy száműzzétek az unalmat a gyerekszobából! Nézz szét kínálatunkban a fantasztikus játékok között!

Tovább
 

Szuper gondolkodási műveletek játékok!Szórakoztató gondolkodási műveletek!

A gyermekek számára a legfontosabb tevékenység a játékos formában történő ismeretszerzés, gyakorlás! A gondolkodási műveletek játékokkal mindez lehetséges, a legkülönfélébb játékok közül válogatsz! Szerezd be a legszuperebb darabokat, hogy a gyerkőcök egy percig se unatkozzanak az otthon töltött idő alatt! Fejleszd a gondolkodásukat szórakoztató formában, hiszen ez a legjobb ajándék, amit adhatsz nekik! Ha szeretnél többet tudni arról, miért is fontosak ezek a játékok a gyerekek jövőjére nézve, ide kattintva bővebben olvashatsz erről a témáról.

Gondolkodási műveletek a Djeco-val!

A legváltozatosabb játékokat találhatod meg oldalunkon a gondolkodási műveletek kategóriában, ezekkelgondoskodhatsz gyermeked gondolkodásának korai fejlesztéséről! Lányos, fiús, állatos, matekos és még sok más témájú játék áll rendelkezésedre, amelyekkel önfeledt játékélményben lehet része! Szerezz be néhányat, hogy messze elkerüljön benneteket az unalom, bővítsd a már meglévő otthoni játékgyűjteményt! Íme néhány népszerű játék a gondolkodási műveletek kategóriából:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legszuperebb játékok!

gondolkodási műveletek, gondolkodási műveletek állatos, gondolkodási műveletek gyerekeknek

Tovább