Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
1 éves kortól - 8 éves kortól
Játékidő
Játékosok száma
Ár
1 990 Ft - 11 990 Ft

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Gondolkodási műveletek

Szuper gondolkodási műveletek játékok!Gondolkodási műveletek

Találd meg gyermeked számára a korához, neméhez, fejlettségi szintjéhez legjobban passzoló játékot a gondolkodási műveletek kategóriában! Kezdjetek előbb az egyszerűbb, majd folytassátok a komplexebb játékokkal, hogy meglegyen a sikerélmény a játék során! A szórakoztató feladványok megoldásakor a gyerkőcök észre sem veszik, mennyi mindent tanulnak! Lepd meg gyermeked egy csodálatos játékkal, hogy száműzzétek az unalmat a gyerekszobából! Nézz szét kínálatunkban a fantasztikus játékok között!

Tovább
 

Szuper gondolkodási műveletek játékok!Szórakoztató gondolkodási műveletek!

A gyermekek számára a legfontosabb tevékenység a játékos formában történő ismeretszerzés, gyakorlás! A gondolkodási műveletek játékokkal mindez lehetséges, a legkülönfélébb játékok közül válogatsz! Szerezd be a legszuperebb darabokat, hogy a gyerkőcök egy percig se unatkozzanak az otthon töltött idő alatt! Fejleszd a gondolkodásukat szórakoztató formában, hiszen ez a legjobb ajándék, amit adhatsz nekik! Ha szeretnél többet tudni arról, miért is fontosak ezek a játékok a gyerekek jövőjére nézve, ide kattintva bővebben olvashatsz erről a témáról.

Gondolkodási műveletek a Djeco-val!

A legváltozatosabb játékokat találhatod meg oldalunkon a gondolkodási műveletek kategóriában, ezekkelgondoskodhatsz gyermeked gondolkodásának korai fejlesztéséről! Lányos, fiús, állatos, matekos és még sok más témájú játék áll rendelkezésedre, amelyekkel önfeledt játékélményben lehet része! Szerezz be néhányat, hogy messze elkerüljön benneteket az unalom, bővítsd a már meglévő otthoni játékgyűjteményt! Íme néhány népszerű játék a gondolkodási műveletek kategóriából:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legszuperebb játékok!

gondolkodási műveletek, gondolkodási műveletek állatos, gondolkodási műveletek gyerekeknek

Tovább