Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Fejlesztési területek
Ajánlott kor
0 éves kortól - 8 éves kortól
Játékidő
Játékosok száma
Ár
2 590 Ft - 25 890 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Szem-kéz-koordináció

Szem-kéz koordináció fejlesztése játékosan!Szem-kéz koordináció

Válassz szuper játékokat gyermeked korai fejlesztéséhez az oldalunkon található szem-kéz koordináció kategória játékaiból! Ezek a fantasztikus darabok segítenek abban, hogy gyermeked készségei játékos formában fejlődhessenek a játékkal töltött idő alatt! Nálunk megtalálod a gyermeked neméhez, életkorához, fejlettségi szintjéhez és érdeklődéséhez tökéletesen illő játékokat, amelyekkel örömet szerezhetsz neki! Szerezz be többféle, egyszerűbb és komplexebb játékokat, hogy garantált legyen a sikerélmény!

Tovább
 

Szem-kéz koordináció fejlesztése játékosan!Szem-kéz koordináció fejlesztése játékosan!

A gyermekek mindennapjait éveken keresztül a játék tölti ki, szerezd be ehhez a legjobb játékokat! A szem-kéz koordináció fejlesztőjátékok kategóriában olyan játékokat találsz, amelyekkel örömet szerezhetsz gyermekednek! A játékkal töltött idő alatt szórakoztató formában fejlődnek a készségei, a látása és a kézmozgása célzottan összekapcsolódik! Ezek a mókás játékok már egészen kicsi kortól remekül használhatóak a fejlesztéshez, ha szeretnél többet tudni a mozgásfejlesztésről a gyermekek különböző életszakaszaiban, ide kattintva számos érdekességről olvashatsz ebben a témában.

Szem-kéz koordináció fejlesztése a Djeco-val!

A Djeco minőségi, időtálló és strapabíró játékait megtalálod oldalunkon a szem-kéz koordináció kategóriában is! Kínálatunkban fellelhetők a legkülönfélébb fűzős, horgászos és csavaros játékok, amelyek segítségével szórakoztató formában fejlődhetnek gyermeked motorikus készségei! A szuper kialakítás, a vidám figurák és állatok teszik igazán varázslatossá a játékélményt, felejthetetlen pillanatokat szerezhetsz gyermekednek! Íme néhány a szem-kéz koordináció kategória legnépszerűbb játékai közül:

Nézd át teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legjobb fejlesztő játékok!

szem-kéz koordináció, szem-kéz koordináció fejlesztése, szem-kéz koordináció fűzőjáték

Tovább