Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
3 éves kortól - 4 éves kortól
Ár
1 990 Ft - 32 490 Ft

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babaház

Felejthetetlen játékélmény

Egyedi, dizájnos babaházak!Gyerekkorban nagyon fontosak a különböző szerepjátékok, ezeknek pedig elengedhetetlen kellékei a babaház és annak lakói. A Djeco babaházai, kiegészítői és játékfigurái mind minőségi anyagokból készültek, gondosan kidolgozottak a legapróbb részletekig. Stílusuk modern, egyedi dizájnnal rendelkeznek, ilyen biztosan nincs mindenkinek! A játékfigurák között a nagyszülőktől a gyerekeken át a házikedvencekig mindenki megtalálható!

Tovább
 

Babaház - Djeco játék

Djeco babaházak a különleges játékélményért

Melyik kislány vagy éppen kisfiú ne vágyna egy szépséges babaházra, amit kedve szerint rendezhet be és szabadon játszhat babáival benne?! Egy babaház nagyszerű lehetőség a különböző szerepjátékok kipróbálásához, melyeknek során fejlődik a gyerekek problémamegoldó, konfliktuskezelő készsége is, kreativitásukról nem is beszélve.

Klasszikus babaházak aDjeco-tól

A Djeco babaházai nagyon egyediek és különlegesek, vannak köztük egyszerűbbek és egészen összetettek is. Nézd meg kínálatunkat:

Játékfigurák babaházba

A szerepjátékhoz a babaház mellett fontosak a babák, játékfigurák is. A Djeco figurái nagyon sokfélék, találsz löztük gyerekeket, felnőtteket, de még háziállatokat is.

Babaház bútorok, kiegészítők

A Djeco babaházak nem lennének teljesek a beleillő bútorok és kiegészítők nélkül. Ezek mind nagyon dizájnosak és kidolgozottak. A ház minden sarkába megtalálod a megfelelő bútort!

A Djeco játékok mind nagyon egyediek, miőségük kifogásolhatatlan. Kifejezetten igaz ez babaházaikra, melyek dizájnja páratlan, nem találsz ilyet a boltok polcain! 

Nézz szét webáruházunkban és válogass kínálatunkban! Találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

babaház, babaházak, babaház fából, babaház gyerekeknek, babaház kiegészítők, babaház eladó, babaház bútor

Tovább