Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 5 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
2 590 Ft - 38 890 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Babaház

Felejthetetlen játékélmény

Egyedi, dizájnos babaházak!Gyerekkorban nagyon fontosak a különböző szerepjátékok, ezeknek pedig elengedhetetlen kellékei a babaház és annak lakói. A Djeco babaházai, kiegészítői és játékfigurái mind minőségi anyagokból készültek, gondosan kidolgozottak a legapróbb részletekig. Stílusuk modern, egyedi dizájnnal rendelkeznek, ilyen biztosan nincs mindenkinek! A játékfigurák között a nagyszülőktől a gyerekeken át a házikedvencekig mindenki megtalálható!

Tovább

Babaház - Djeco játék

Djeco babaházak a különleges játékélményért

Melyik kislány vagy éppen kisfiú ne vágyna egy szépséges babaházra, amit kedve szerint rendezhet be és szabadon játszhat babáival benne?! Egy babaház nagyszerű lehetőség a különböző szerepjátékok kipróbálásához, melyeknek során fejlődik a gyerekek problémamegoldó, konfliktuskezelő készsége is, kreativitásukról nem is beszélve.

Klasszikus babaházak aDjeco-tól

A Djeco babaházai nagyon egyediek és különlegesek, vannak köztük egyszerűbbek és egészen összetettek is. Nézd meg kínálatunkat:

Játékfigurák babaházba

A szerepjátékhoz a babaház mellett fontosak a babák, játékfigurák is. A Djeco figurái nagyon sokfélék, találsz löztük gyerekeket, felnőtteket, de még háziállatokat is.

Babaház bútorok, kiegészítők

A Djeco babaházak nem lennének teljesek a beleillő bútorok és kiegészítők nélkül. Ezek mind nagyon dizájnosak és kidolgozottak. A ház minden sarkába megtalálod a megfelelő bútort!

A Djeco játékok mind nagyon egyediek, miőségük kifogásolhatatlan. Kifejezetten igaz ez babaházaikra, melyek dizájnja páratlan, nem találsz ilyet a boltok polcain! 

Nézz szét webáruházunkban és válogass kínálatunkban! Találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

babaház, babaházak, babaház fából, babaház gyerekeknek, babaház kiegészítők, babaház eladó, babaház bútor

Tovább