Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
4 éves kortól - 8 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
3 100 Ft - 14 761 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

DIY - Do It Yourself - Csináld magad

A Djeco Do It Yourself, a szórakoztató, kreatív tevékenységek gyűjteménye, amely az okosan megtervezett tartalomnak és a minden készlethez mellékelt részletes útmutatónak köszönhetően könnyen elvégezhető. A Do It Yourself termékcsaládot úgy tervezték, hogy a gyerekek saját, egyedi műalkotásokat készíthessenek, amelyek egyszerre ösztönzik a türelem, a kreativitás és a kézügyesség fejlesztését.

Ezeket a kézműves készleteket egy vagy több gyermek számára tervezték, és tökéletesen alkalmasak arra, hogy megosszák őket a gyermekszülinapi partikon.

Tovább
 

A DJECO a játékok és kreatív készletek terén számos minőségi és kreatív terméket kínál. Az egyik legérdekesebb termékük a DIY - Do It Yourself - Csináld magad készletek. Ezek a készletek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját kezükkel készítsenek egyedi játékokat és kreatív alkotásokat.

A DIY - Do It Yourself - Csináld magad készletek széles választékát kínálja a DJECO, amelyek mindegyike kiváló minőségű és tartós anyagokból készült. A készletek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy megismerjék az alkotói folyamatokat és az építési készségeiket fejlesszék. A készletek között megtalálhatók például a kreatív textil készletek, a fából készült játékok készletei, és még sok más kreatív készlet.

A DIY - Do It Yourself - Csináld magad készletek használata egyszerű és szórakoztató. A gyerekeknek csak követniük kell a készletekben található útmutatókat, és lépésről lépésre elkészíthetik saját játékaikat és alkotásaikat. Ez a folyamat lehetőséget ad arra, hogy a gyermekek fejlesszék a kézügyességüket, a kreativitásukat és az ötletességüket.

A DIY - Do It Yourself - Csináld magad készletek kiváló választások lehetnek ajándéknak is. A készletek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy kreatív játékokat és egyedi ajándékokat készítsenek, amelyek garantáltan örömet fognak szerezni a megajándékozottnak.

A DJECO DIY - Do It Yourself - Csináld magad készletei garantálják a minőséget és a tartósságot, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a gyerekek élményekkel teli játékélményt élvezhessenek, és saját kezűleg készíthessenek egyedi játékokat és alkotásokat. Ha keresel egy olyan kreatív készletet, amely megfelel a gyermeked igényeinek, akkor a DJECO DIY - Do It Yourself - Csináld magad készletei garantáltan jó választásnak bizonyulnak.

Tovább