Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
4 éves kortól - 7 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
3 290 Ft - 12 991 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

DIY - Do It Yourself - Csináld magad

A Djeco Do It Yourself, a szórakoztató, kreatív tevékenységek gyűjteménye, amely az okosan megtervezett tartalomnak és a minden készlethez mellékelt részletes útmutatónak köszönhetően könnyen elvégezhető. A Do It Yourself termékcsaládot úgy tervezték, hogy a gyerekek saját, egyedi műalkotásokat készíthessenek, amelyek egyszerre ösztönzik a türelem, a kreativitás és a kézügyesség fejlesztését.

Ezeket a kézműves készleteket egy vagy több gyermek számára tervezték, és tökéletesen alkalmasak arra, hogy megosszák őket a gyermekszülinapi partikon.

Tovább

A DJECO a játékok és kreatív készletek terén számos minőségi és kreatív terméket kínál. Az egyik legérdekesebb termékük a DIY - Do It Yourself - Csináld magad készletek. Ezek a készletek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját kezükkel készítsenek egyedi játékokat és kreatív alkotásokat.

A DIY - Do It Yourself - Csináld magad készletek széles választékát kínálja a DJECO, amelyek mindegyike kiváló minőségű és tartós anyagokból készült. A készletek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy megismerjék az alkotói folyamatokat és az építési készségeiket fejlesszék. A készletek között megtalálhatók például a kreatív textil készletek, a fából készült játékok készletei, és még sok más kreatív készlet.

A DIY - Do It Yourself - Csináld magad készletek használata egyszerű és szórakoztató. A gyerekeknek csak követniük kell a készletekben található útmutatókat, és lépésről lépésre elkészíthetik saját játékaikat és alkotásaikat. Ez a folyamat lehetőséget ad arra, hogy a gyermekek fejlesszék a kézügyességüket, a kreativitásukat és az ötletességüket.

A DIY - Do It Yourself - Csináld magad készletek kiváló választások lehetnek ajándéknak is. A készletek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy kreatív játékokat és egyedi ajándékokat készítsenek, amelyek garantáltan örömet fognak szerezni a megajándékozottnak.

A DJECO DIY - Do It Yourself - Csináld magad készletei garantálják a minőséget és a tartósságot, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a gyerekek élményekkel teli játékélményt élvezhessenek, és saját kezűleg készíthessenek egyedi játékokat és alkotásokat. Ha keresel egy olyan kreatív készletet, amely megfelel a gyermeked igényeinek, akkor a DJECO DIY - Do It Yourself - Csináld magad készletei garantáltan jó választásnak bizonyulnak.

Tovább