Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
5 perc - 40 perc
Fejlesztési területek
Ár
1 860 Ft - 25 890 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Ügyességi társasjátékok

Szuper ügyességi társasjátékok!Ügyességi társasjátékok

Itt találod a legszuperebb ügyességi társasjátékokat gyermeked számára! Ha beszereznél néhány új játékot az otthoni gyűjteménybe, nézz szét kínálatunkban, mert itt vannak a legkülönfélébb szórakoztató, mókás társasok! Ezek a játékok egyszerre teszik próbára a gyerköcök gondolkodását, kézügyességét és egyensúlyérzékét, így az unalomnak esélye sem marad! Válaszd ki a gyermeked neméhez, korához, fejlettségi szintjéhez és érdeklődéséhez legjobban passzoló játékokat kínálatunkból!

Tovább
 

Szuper ügyességi társasjátékok!Szórakoztató ügyességi társasjátékok!

Az ügyességi társasjátékokban az a legjobb, hogy nemcsak szórakoztatóak, hanem meg is dolgoztatják a gyerkőcöket! Ezek a játékok lehetőséget adnak arra, hogy a kis játékosokban kialakuljon a versenyszellem, és vidám keretek között tölthessék az idejüket! A gyermekek életében nélkülözhetetlen szerepe van a különféle játéktevékenységeknek, ha szertnél többet tudni arról, milyen hatással van a játék az értelmi és érzelmi feljlődésükre, ide kattintva számos érdekességet olvashatsz ebben a témában.

Ügyességi társasjátékok a Djeco-tól!

Szerezz be néhány fantasztikus darabot az oldalunkon található ügyességi társasjátékok kategórából, hogy a gyerkőcök hatalmas társasjáték-partit rendezhessenek a nappaliban! Ehhez nincs is szükség másra, mint egy-két finom nassolnivalóra, és persze a különféle társasokra! A Djeco minőségi, időtálló és szórakoztató játékai pillanatok alatt az otthonijátékgyűjtemény legkedveltebb darabjai lesznek, íme néhány kiváló játék az oldalunkon található legnépszerűbb ügyességi társasjátékok közül:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legjobb társasjátékok!

ügyességi társasjátékok, ügyességi társasjátékok egyensúlyozó, ügyességi társasjátékok dominó

Tovább