Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
5 perc - 40 perc
Fejlesztési területek
Ár
1 989 Ft - 23 960 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Ügyességi társasjátékok

Szuper ügyességi társasjátékok!Ügyességi társasjátékok

Itt találod a legszuperebb ügyességi társasjátékokat gyermeked számára! Ha beszereznél néhány új játékot az otthoni gyűjteménybe, nézz szét kínálatunkban, mert itt vannak a legkülönfélébb szórakoztató, mókás társasok! Ezek a játékok egyszerre teszik próbára a gyerköcök gondolkodását, kézügyességét és egyensúlyérzékét, így az unalomnak esélye sem marad! Válaszd ki a gyermeked neméhez, korához, fejlettségi szintjéhez és érdeklődéséhez legjobban passzoló játékokat kínálatunkból!

Tovább

Szuper ügyességi társasjátékok!Szórakoztató ügyességi társasjátékok!

Az ügyességi társasjátékokban az a legjobb, hogy nemcsak szórakoztatóak, hanem meg is dolgoztatják a gyerkőcöket! Ezek a játékok lehetőséget adnak arra, hogy a kis játékosokban kialakuljon a versenyszellem, és vidám keretek között tölthessék az idejüket! A gyermekek életében nélkülözhetetlen szerepe van a különféle játéktevékenységeknek, ha szertnél többet tudni arról, milyen hatással van a játék az értelmi és érzelmi feljlődésükre, ide kattintva számos érdekességet olvashatsz ebben a témában.

Ügyességi társasjátékok a Djeco-tól!

Szerezz be néhány fantasztikus darabot az oldalunkon található ügyességi társasjátékok kategórából, hogy a gyerkőcök hatalmas társasjáték-partit rendezhessenek a nappaliban! Ehhez nincs is szükség másra, mint egy-két finom nassolnivalóra, és persze a különféle társasokra! A Djeco minőségi, időtálló és szórakoztató játékai pillanatok alatt az otthonijátékgyűjtemény legkedveltebb darabjai lesznek, íme néhány kiváló játék az oldalunkon található legnépszerűbb ügyességi társasjátékok közül:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legjobb társasjátékok!

ügyességi társasjátékok, ügyességi társasjátékok egyensúlyozó, ügyességi társasjátékok dominó

Tovább