Szűrés kategórián belül

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Társasjátékok

A legjobb társasjátékok már egészen kicsi kortól

A társasjátékoknak remek közösségformáló ereje van és egészen biztosan mindenki számára létezik olyan társasjáték, amivel szívesen játszik. Több fajtáját különíthetjük el, a kooperatív társasok megtanítanak együttműködni, a versengő típusú társasok megtanítanak az egészséges rivalizálásra, a stratégiai társasok megmozgatják agytekervényeinket. Sokan joggal gondolhatják, hogy a társasjátékok csak idősebb, iskoláskorú gyerekeknek valók, azonban a Djeco készített néhány, kifejezetten kicsiknek szánt verziót, amikkel akár már kétéves kortól is lehet játszani. Nézz szét kínálatunkban, válogass kedvedre!

Tovább

Társasjátékok - Djeco játék

Társasjátékok

Társasozzon együtt a család, tesók, barátok. Élvezzük a szabadidőnk minden egyes percét egy látványos és fantáziadús Djeco társasjátékkal! A legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbet!

Ügyességi társasjátékok

A különböző ügyességi társasok nem kifejezetten, illetve nem csak az agytekervényeinket mozgatják meg. Szükségünk lesz hozzájuk kézügyességre is, aminek fejlesztésére is alkalmasak ezek a játékok. Webáruházunkban sokféle ügyességi társasjátékkal várunk.

Kártyajátékok

A Djeco kártyajátékaival már egészen kicsik is tudnak játszani némi segítséggel. Ezek tökéletesen megfelelnek arra, hogy bevezessék a gyerekeket a kicsit komolyabb játékok világába.

Klasszikus, családi társasjátékok

Nincs is jobb a hosszú téli estéken, mint összeülni és egy jót beszélgetni, játszani a családdal. Nézz szét családi társasjátékaink között!

 

Tovább