Szűrés kategórián belül

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Társasjátékok

A legjobb társasjátékok már egészen kicsi kortól

A társasjátékoknak remek közösségformáló ereje van és egészen biztosan mindenki számára létezik olyan társasjáték, amivel szívesen játszik. Több fajtáját különíthetjük el, a kooperatív társasok megtanítanak együttműködni, a versengő típusú társasok megtanítanak az egészséges rivalizálásra, a stratégiai társasok megmozgatják agytekervényeinket. Sokan joggal gondolhatják, hogy a társasjátékok csak idősebb, iskoláskorú gyerekeknek valók, azonban a Djeco készített néhány, kifejezetten kicsiknek szánt verziót, amikkel akár már kétéves kortól is lehet játszani. Nézz szét kínálatunkban, válogass kedvedre!

Tovább

Társasjátékok - Djeco játék

Társasjátékok

Társasozzon együtt a család, tesók, barátok. Élvezzük a szabadidőnk minden egyes percét egy látványos és fantáziadús Djeco társasjátékkal! A legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbet!

Ügyességi társasjátékok

A különböző ügyességi társasok nem kifejezetten, illetve nem csak az agytekervényeinket mozgatják meg. Szükségünk lesz hozzájuk kézügyességre is, aminek fejlesztésére is alkalmasak ezek a játékok. Webáruházunkban sokféle ügyességi társasjátékkal várunk.

Kártyajátékok

A Djeco kártyajátékaival már egészen kicsik is tudnak játszani némi segítséggel. Ezek tökéletesen megfelelnek arra, hogy bevezessék a gyerekeket a kicsit komolyabb játékok világába.

Klasszikus, családi társasjátékok

Nincs is jobb a hosszú téli estéken, mint összeülni és egy jót beszélgetni, játszani a családdal. Nézz szét családi társasjátékaink között!

 

Tovább