Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 10 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc
Fejlesztési területek
Ár
3 480 Ft - 7 960 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kommunikációs, beszélgetős társasjátékok

Kommunikációs, beszélgetős társasjátékok az egész családnak!Kommunikációs, beszélgetős társasjátékok

A minőségi, szuper Djeco játékok között megtalálod a kommunikációs, beszélgetős társasjátékokat is! Ezekkel a játékokkal igazán örömteli és szórakoztató lesz a játékkal töltött idő, szerezzetek be ti is néhányat közülük! Egytől egyig mind tökéletesek arra, hogy örömteli élményekkel ajándékozzanak meg benneteket és közben a gyerkőcök kommunikációs készségeit is fejlesztik! Dobjátok fel az otthon töltött estéket, beszélgessetek, nevessetek amennyit csak bírtok, nézzetek szét a kínálatunkban!

Tovább

Kommunikációs, beszélgetős társasjátékok az egész családnak!Játékos beszédfejlesztés a legkisebbeknek!

Válogass az itt található kommunikációs, beszélgetős társasjátékok közül, ha szeretnéd, hogy gyermeked beszéde is fejlődjön a játékkal töltött idő alatt! A jó kifejezőkészség elengedhetetlen számára, megfelelő alapokat biztosít készségei további fejlődéséhez! Ezekkel a játékokkal gyerekjáték lesz megértenie és gyakorolnia a szavakat, mondatokat vagy akár a kérdéseket is. A játékos beszédfejlesztés témában rengeteg hasznos dolgot olvashatsz, ha többet szeretnél tudni arról, hogyan is tanulnak meg beszélni a gyerkőcök, ide kattintva bővebben olvashatsz róla.

Kommunikációs, beszélgetős társasjátékok a Djeco-tól!

Szerezd be a legkülönfélébb kommunikációs, beszélgetős társasjátékokat gyermeked otthoni játékgyűjteményébe, így mindig lesz alkalom egy kis játékos tanulásra, készségfejlesztésre! Gondoskodj a jövőjéről úgy, hogy már egészen kicsi korától kezdve elősegíted a fejlődését! Ezek a szuper társasjátékok igazán szórakoztatóak, észrevétlenül gyakorolja általuk a szavak, mondatok, kérdések megértését! Íme néhány darab az oldalunkon található legnépszerűbb kommunikációs, beszélgetős társasjátékokból:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy megtaláld a legjobb társasjátékokat!

kommunikációs, beszélgetős társasjátékok, beszélgetős társasjáték kicsiknek, beszélgetős társasjáték óvodásoknak

Tovább