Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 2 játékos részére
Játékidő
10 perc - 20 perc
Fejlesztési területek
Ár
3 889 Ft - 14 230 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kirakós játékok

Kirakós játékok

A gyerkőcök játékos fejlesztését nem lehet elég korán kezdeni, szerezd be ehhez a legkiválóbb játékokat az oldalunkon lévő kirakós játékok kategóriából! Nincs is jobb elfoglaltság annál a gyerekek számára, mint összeilleszteni a játékok élénk színekben pompázó, formás darabjait! Töltsétek a szabadidőt igazán szórakoztató játékokkal, hogy az unalomnak esélye se legyen! Válaszd ki gyermekednek az érdeklődéséhez legjobban illő játékokat, nézd át az oldalunkon található fantasztikus kínálatot!

Tovább

Játékos fejlesztés a gyerekeknek!

A kirakós játékok bizonyítottan pozitív hatással vannak a gyerkőcök gondolkodására, a memóriájukra és a megfigyelőképességükre! Éljétek át együtt azt a csodálatos élményt, ahogyan a játékok apró darabjai összeállnak egy szuper képpé! Találd meg a gyermeked neméhez, életkorához, érdeklődéséhez és fejlettségi szintjéhez legjobban passzoló játékokat, szánj időt a tökéletes játék kiválasztására! Ha szeretnél többet tudni a kirakózás fejlesztő hatásairól, ide kattintva számos érdekességet olvashatsz ebben a témában.

Kirakós játékok a Djeco-tól!

A kirakós játékok lenyűgöző kategóriájában a már jól ismert és kedvelt, minőségi anyagokból készült Djeco játékokkal találkozhatsz! Ajándékozd meg a gyermekeket néhány különleges újdonsággal, hogy egy percig se unatkozzanak a játékkal töltött idő alatt! A kirakózás nemcsak azért jó, mert készségfejlesztő hatásai vannak, hanem azért is mert lehet egyedül, párban vagy akár kisebb társaságban is játszani! Íme az oldalunkon található legnépszerűbb darabok a kirakós játékok kategóriából:

Nézd át teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legjobb játékok!

kirakós játékok, kirakós játékok állatos, kirakós játékok lányos, kirakós játékok fiús, kirakós játékok kicsiknek

Tovább